Бар ми који знамо шта вреди лоло! ;Д
Знате како, тај латино изглед је нешто што је ''подразумевано'', мислим, највише се људи ложи на то. Наравно да је ок и секси, али опет с друге стране не мора да значи. Има девојака које су креч беле буквално, а ја би их мењао за 3 Џеј Ло.
Тако да, најбитније је да је да цура зна да носи то што има, сад дал је бело, жуто или црно...мање битно. :)
Тако да, Сморена, но сикирики ;))
Inače sam jednom skočila na krevet, kao fazon da se pravim važna pred kompanijom na moru i udarim butinom o ivicu kreveta. Apsolutno ništa nisam osetila. Nastavim ja da knjavam i sutra modrica veličine fudbalske lopte. A kad pipnem, nipta ne boli. Onda malo protrljam kožu onom, kako se zove ono čudo za kupanje, nije sunđer, ali neko čudo, kontate šta, i odma mi ostane crvenilo ili neki kapilarčić pukne... Sve se vidi što kaže Nezaboravak. :)
Inače sam jednom skočila na krevet, kao fazon da se pravim važna pred kompanijom na moru i udarim butinom o ivicu kreveta. Apsolutno ništa nisam osetila. Nastavim ja da knjavam i sutra modrica veličine fudbalske lopte.
viš.taj rad.rvanje,da l' s krevetom da ostane lopta,il' s čovekom,da ostane ime,nebitno,bitno je da se plaviš,lolo.
E nije Jela, ima prelijepo ime, nećete nikada pogoditiiiii....
Ja sanjam neku kreč bijelu, da je ženim, da joj dvore gradim, da udaram morem o mramorje (ovo je geler iz rata, napravi mi kratki spoj u mozgu, ludilo).
Fali mi ljubav. Oću da zagrlim neko čeljade al' mi se ne da. Pih!
I da, danas odradio trening u džimu a već me sad upala oplela, ruke su u pitanju, ne smijem da zamislim šta će mi se desiti kad odspavam, a mrzim kad su mi podlaktice upaljene, a tek kad mi se ovojnica tetive uzbudi, ludilo.
I ne pomaže aspirin, na moju masu mi treba dooosta grama, a to nije zdrao, grašak je zdrav.
A... Skočko, hvala, hvala. Da budem spojler... sećate se one pljačkašice banke, uz Jezdu? E, pa ja se zovem kao ona. :D A to drvo se na latinskom zove Elaegnus angustifolia. :)
to što ti tražiš je normalno i svima treba.
♥ Tako je.
I ne pomaže aspirin, na moju masu mi treba dooosta grama, a to nije zdrao,
Krkni slobodno, jednom u mesec i dva puta, i tri nije ništa strašno.
i meni treba neki jezda,ali za to ne vredi ni da se jadam,to me neće pa neće,
il' su ludi,il' su neki njihovi ludi,il' se zalepe,pa je to opekotina četvrtog stepena kad skineš zavoj zlo.zlo.
a,ukočena k'o pimpek,sve me boli,mora da se menjaju neke stvari.obvijus.
oš se i sklupčam kad spavam, pa se dodatno pokrivim.
Е па, Елаегнус, то нам је заједничко, и ја тако спавам, а не би требало.
Ретко се жалим, ал ето, морам сад...леђа ме убијају. Дневно седим у просеку 10 сати и не знам шта да радим:(
U kom smislu Jezda - da jezdi ili zbog njemačkih maraka?
Marnuo sam aspirin, ako mi šta bude - Smorka me je dokrajčila, njojzi fala.
Nemam nemam sreće jer me ljubav neće.. ONA DRUGOM KRASI DVOREEEEEE, JA PIJEM DO ZOREEEEEEE iako ne pijem al' mi ostala navika da pjevam narodnjake u ovo doba noći (kad ne marih što sam pio i pijan bejah često, u graji, bez druga, sam kraj prazne čaše).
SACAM TREZAN i mnogo mi je kul. Odoh sutra da tražim ljubav na faksu (koja će se završiti tako što će me asistentica naguziti na kolokvijumu jer nemam više snage da čitam a držalo me čitavih 5 minuta).
A i čuo sam onu stvar MOOOJ BOOOOOG IMA PLAVE OČIIIII i zbedačio se.
Ах, Вукајлија афтер миднајт...прајслес хахах ;))
Бар ми који знамо шта вреди лоло! ;Д
Знате како, тај латино изглед је нешто што је ''подразумевано'', мислим, највише се људи ложи на то. Наравно да је ок и секси, али опет с друге стране не мора да значи. Има девојака које су креч беле буквално, а ја би их мењао за 3 Џеј Ло.
Тако да, најбитније је да је да цура зна да носи то што има, сад дал је бело, жуто или црно...мање битно. :)
Тако да, Сморена, но сикирики ;))
Lolololo, da... Opasna su ta rvanja...
Inače sam jednom skočila na krevet, kao fazon da se pravim važna pred kompanijom na moru i udarim butinom o ivicu kreveta. Apsolutno ništa nisam osetila. Nastavim ja da knjavam i sutra modrica veličine fudbalske lopte. A kad pipnem, nipta ne boli. Onda malo protrljam kožu onom, kako se zove ono čudo za kupanje, nije sunđer, ali neko čudo, kontate šta, i odma mi ostane crvenilo ili neki kapilarčić pukne... Sve se vidi što kaže Nezaboravak. :)
Јела, јел да? :)
Je l' ime drveta počinje sa I? :))
MJSD, slažem se sa tobom :) Tako da, Smorena, ne moraš da brineš uopšte :)
Inače sam jednom skočila na krevet, kao fazon da se pravim važna pred kompanijom na moru i udarim butinom o ivicu kreveta. Apsolutno ništa nisam osetila. Nastavim ja da knjavam i sutra modrica veličine fudbalske lopte.
viš.taj rad.rvanje,da l' s krevetom da ostane lopta,il' s čovekom,da ostane ime,nebitno,bitno je da se plaviš,lolo.
Nije, retko je drvo. :) Ime još ređe, jedna žemska je dodatno spustila popularnost svojim lopovlukom. Počinje na ''d''. :)
E nije Jela, ima prelijepo ime, nećete nikada pogoditiiiii....
Ja sanjam neku kreč bijelu, da je ženim, da joj dvore gradim, da udaram morem o mramorje (ovo je geler iz rata, napravi mi kratki spoj u mozgu, ludilo).
Fali mi ljubav. Oću da zagrlim neko čeljade al' mi se ne da. Pih!
Eh, sad... Ako je retko, ne znam, ne razumem se baš u drveće :) A verujem da je lepo :) Ne kao moje klasično, obično... :(
Skočko, pa što ti se ne da, m?
to što malo fali to devojci sreću kvari.to što ti tražiš je normalno i svima treba.
I da, danas odradio trening u džimu a već me sad upala oplela, ruke su u pitanju, ne smijem da zamislim šta će mi se desiti kad odspavam, a mrzim kad su mi podlaktice upaljene, a tek kad mi se ovojnica tetive uzbudi, ludilo.
I ne pomaže aspirin, na moju masu mi treba dooosta grama, a to nije zdrao, grašak je zdrav.
A... Skočko, hvala, hvala. Da budem spojler... sećate se one pljačkašice banke, uz Jezdu? E, pa ja se zovem kao ona. :D A to drvo se na latinskom zove Elaegnus angustifolia. :)
♥ Tako je.
Krkni slobodno, jednom u mesec i dva puta, i tri nije ništa strašno.
dafina.a,svakoj dafini treba jezda,ne?:)
mene sve boli.pokrivih se kao vrba,mnogo stresa i malo sna.
Treba, i Dafina traži ljubav. :)
Oće to od malo sna. Mene nešto kod lopatica bolucka, sva sam se pokrivila kao baba neka. Još se i sklupčam kad spavam, pa se dodatno pokrivim. :)
i meni treba neki jezda,ali za to ne vredi ni da se jadam,to me neće pa neće,
il' su ludi,il' su neki njihovi ludi,il' se zalepe,pa je to opekotina četvrtog stepena kad skineš zavoj zlo.zlo.
a,ukočena k'o pimpek,sve me boli,mora da se menjaju neke stvari.obvijus.
Aha, Dafina... :) Jako neobično i zanimljivo ime :)
Е па, Елаегнус, то нам је заједничко, и ја тако спавам, а не би требало.
Ретко се жалим, ал ето, морам сад...леђа ме убијају. Дневно седим у просеку 10 сати и не знам шта да радим:(
Trenutno preživljavam to stanje od pre niki dan. lololo
Univerzalna istina. x)
hvala, nezaboravak. bila sam jedina u osnovnoj, jedina u srednjoj, i jedina na faksu i to i ime i prezime. :D
istina,ili ne,ide mi na dži spot silno.
Meni ne ide, da mi takva životna govnjavija od zakona ide bila bih zadovoljnija. lololo
Devojčice moje, Marija i Nezaboravak, ja vas pozdravljam, odo' da pokušam da spavam. :)
Q noć!
U kom smislu Jezda - da jezdi ili zbog njemačkih maraka?
Marnuo sam aspirin, ako mi šta bude - Smorka me je dokrajčila, njojzi fala.
Nemam nemam sreće jer me ljubav neće.. ONA DRUGOM KRASI DVOREEEEEE, JA PIJEM DO ZOREEEEEEE iako ne pijem al' mi ostala navika da pjevam narodnjake u ovo doba noći (kad ne marih što sam pio i pijan bejah često, u graji, bez druga, sam kraj prazne čaše).
SACAM TREZAN i mnogo mi je kul. Odoh sutra da tražim ljubav na faksu (koja će se završiti tako što će me asistentica naguziti na kolokvijumu jer nemam više snage da čitam a držalo me čitavih 5 minuta).
A i čuo sam onu stvar MOOOJ BOOOOOG IMA PLAVE OČIIIII i zbedačio se.
Aj, laku noć, ljubi vas vaš SKOČKOUUUUU!