Moram nekom da se izjadam :((

1. Skočimiš
    Udaram ja motku svaki dan, nekad i po tri puta, al' sramota me u ovim godinama.

Dub
    Sramota je što udaraš samo tri puta.

Skočimiš
    Tri puta po 2 sata, druže moj, nemam ja čitav dan, imam i ja život.

Dub
    Pa spali sve kalorije, ne treba ti dijeta onda.

Али ја сам стварно мислио на мотку! Буквално! Не мора мотка. Може и летва! Шта год је подесно за ударање. Буквално - за ударање.

2. Jeste tužna pričica, i mene je pogodila, ali mi nerealno deluje da neko ko živi sam na ulici od svoje pete godine razvije ljubav ka klasičnoj muzici i klasičnom pevanju. Mada, Koreja je to.

3. Ја сам се буквално скаменио кад сам погледао овај снимак. Остао сам без текста, буквално сам зинуо. Невероватна животна прича. Ко се не би најежио.

4. Никако ми не полази за руком(ха, како добро речено)да скинем вражији грудњак не користећи ону другу руку. Ал' наставићу покушавати наравно.

5. Kuku Slavko! Pa zar oblačiš grudnjak?

6. Ја могу. лоло

7. Фин патишпањ, Славкане, баш :) Квалитет!

8. Патишпањ Стивене? Проблем човече, проблем! Зајебава ме да сам неспособан!

9. Vežbaj vežbaj Slavko, pa kada ti dođe devojka da se pokažeš. :) I kada natakneš grudnjak na sebe, zategni malo pa pokušaj da ga otkopčaš.

10. Муке Исусове...

11. Vežbaj vežbaj Slavko, pa kada ti dođe devojka da se pokažeš. :) I kada natakneš grudnjak na sebe, zategni malo pa pokušaj da ga otkopčaš.

Грудњак ЈЕСТЕ на девојци. Мислио сам да се подразумева?

12. Zašto svaka cura koja mi se iole sviđa fizički mora biti prokleta balavica bez trunka mozga? Pa jebem ti kosmičku pravdu i majke, šta sam ja kome zgriješio?

13. Zašto svaka cura koja mi se iole sviđa fizički mora biti prokleta balavica bez trunka mozga? Pa jebem ti kosmičku pravdu i majke, šta sam ja kome zgriješio?

Зато што сам ја покупио све ове боље наравно.
    ЕДИТ : Добро, шпрдам се за ово, ал' и даље имам проблем са оним вражијим грудњаком.

14. Hihihihihihi pa traži joj da te nauči kako. :)

15. Pa da, ti se šprdaš a meni muka.

16. Zato što je šminka upila svu pamet. :) Ne biraš stidljive i povučene, eto zašto. :)

17. Jebiga, nisam ja od takvih, ja sam baraba i lola, volim ove zjalave xD

18. Pa da, ti se šprdaš a meni muka.

Ево један добар савет брате, да се искупим. Шмекаш погрешне рибе. Ти си крив.

19. A ne mogu da prilazim nekome ko mi se ne sviđa, boga mu.... :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.