Moram nekom da se izjadam :((

1. To ti je super, odmah te svi upamte :)

Društvo, odoh ja sad konačno na spavanje, laku noć! :)

2. Све је више комуњара.

3. noć,vidim da ste svi pomanitaveli,a ja se skvrčih k'o čvarak od spija,lepi sni.

4. Juče me je neko toliko iznervirao da sam mogla čak i da bacim peglu na nervnoj bazi.. Evo i danas mi malo usrano dan počeo.. Ne pokazivati osećanja, ne pokazivati osećanja.. Svakodnevna mantra, još samo da počne i da deluje!

5. Побего ми кер а га ватао и правио барикаде да не изађе опет. Све то у 08 16. . .

6. http://www.to-ma.rs/images/jednokratna-paleta.jpg
    Јебо сам му кеву и сам овим, сад не мере нигде ићи.

7. Добих заушке.

8. Au, sad ćeš morati da ideš na test plodnosti.

9. Vučica21™

Kornelije,
    Rešenje, ograda sa sprovedenom strujom

Вучице, ниси добро прочитала, не жели он да УБИЈЕ кера... х)

10. Niko nije nastradao zbog malog napona struje. x)

11. Завежи му предње ноге за задње Корнелије. Не може да брзо трчи, може да хода и да лежи. Туци га што више.

12. cornelije

Зашто су твоји љубавни проблеми идентични мојим, децхко? Ја јесам много старији од тебе, ал' Марфијеви закони не знају за године. Ако бојиш да ће нешто поћи наопако, поћиће наопако ма колико год година имао. И немој ништа на силу. Узми већи чекић или већу мотку.

menijesamodosadno
    Пази, док год имаш муда да приђеш и спику примерену ситуацији и коефицијенту интелигенције потенцијалног објекта сексуалне радње имаћеш шта да појебеш.
    Тако, да, ја би ти препоручуо, немо да је јуриш. Боли њу туки за тај твој бенд и то што јој пишеш песме ако је не палиш, реално.

Апсолутно си у праву. Ово са свирањем, копоновањем и писањем песама и импресионирањем на разноразне начине (бављење спортом, филозофирање, итд.) не мора да значи да ће да одушеви било кога. Из личног искуства говорим. Можеш да дубиш на глави, ако она има неког лика кога је уфиксирала у својој глави и само таквог хоће, не можеш ништа.

Ако хоћеш нешто да повалиш, тражи на другој страни. Само пази да ти се та са којом желиш ''гимнастику'', не накачи и заљуби у тебе. Е, онда уме да буде зајебано јер од мушкарца опседнутог једном женом је 10000....00000000000 пута гора жена опседнута једним мушкарцем. Прилепи се за тебе као крпељ јер би ти само секс, а она озбиљну везу.

smorena

И ја имам проблем јер сам превише бео. Чак шта више и не могу да изгорим. Могу да стојим сатима на сунцу, а не изгорим, али ништа и не поцрним. Као да имам неко огледало уместо коже. :)))))))

Skočimiš
    Fali mi ljubav. Oću da zagrlim neko čeljade al' mi se ne da. Pih!

Нешто ми је много познат овај осећај. Ал', јбг... Од кукања нема вајде! Узми неку мотку па удри... Биће ти лакше.

13. Udaram ja motku svaki dan, nekad i po tri puta, al' sramota me u ovim godinama.

14. Sramota je što udaraš samo tri puta.

15. Tri puta po 2 sata, druže moj, nemam ja čitav dan, imam i ja život.

16. Pa spali sve kalorije, ne treba ti dijeta onda.

17. Kijam i kašljem, umirem...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.