Moram nekom da se izjadam :((

1. cornelije
    На шта циљаш?

Па ти твоји љубавни проблеми. Читам ово што пишеш и све изгледа баш онако како се мени дешава и дешавало у таквим ситуацијама.

2. Uroše daj meni te defke :)

3. Skočko, ja uvek kad vidim tvoje ime na ovoj temi, meni dođe da zaplačem od tvoje blagodarne pojave. :) Što će biti rata?

4. Blagodaran?

Obrazloži :D

Biće rata, ne znam zašto, al' me drma taj osjećaj, neće nešto na dobro.

5. Unosiš neku čudnu veselost, pogodnu samo za Skočimiševe ovde. :D
    Gde će biti rata? Srbija, Kosovo, Bosna, gde?

6. Kako ironično - unosiš veselost na temu za jadanje. Amin :D

Svugdje pomalo. Al' krenuće od Bosne, odakle će drugo :D

7. Pa, u tome je i tvoja blagodarnost :D
    I ja se toga plašim, ne volim rat. (Znam da je ovo bila glupa rečenica, ko još voli rat?) I zašto sve počinje iz Bosne?

8. Zato što smo mi Bosanci gamad kakve nema na svijet, jeb'o nas Kalaj što nas sve nije asimilovao kad je imao priliku.
    Poslaću mail Obami da napravi zid oko Bosne i da sprovedu kanalizacije iz okolnijeh zemalja drito u našu avliju, mada, bolje je čistu vodu, čitav život plivamo u govnima, navikli smo mi na fekalije, čistoća je pogubna za nas....

9. Bio sam preoštar u zadnjoj definiciji, ali sam morao da to napišem. Pa nek' ide život...

10. De, de Lukse, meni je dobra. Ništa ne brini, samo je realna :)
    Skočko, i ti si preoštar! Dobri ste vi Bosanci, za sve ste dobri. E sad, i za rat ste dobri. Ali protiv toga se ne može :)

11. Dobri za cijepat drva i za retka :D

12. meni se prije čini da će neko po srbiji zagovnat nego neko kod nas.

13. Pa, ono, vređanje uvijeno u šalu je i dalje vređanje. I to što si izmenio jedno slovo u defci sa jasnom aluzijom na vukajlijašicu koju si napušio te ne čini kul. Nekako je ispalo tužno i za sažaljenje, kontaš.

Koji kurac moraju ljudi da se vredjaju preko definicija, poruka i ostalih sranja. Ako ti se neko ne svidja, ignoriraj ga, šta se ti potresaš jebeno.

14. Ma kako su počeli muslidže sa ratnohuškačkom politikom i raspoređivanjem lovačkih kućica po kotama..... Ne znam, treba biti pametan pa izbjeći sva ova sranja, al' možemo ja i ti, al' narod je glup, jedva čeka Kačavendu pa da ovaj počne sa četničenjem i jedenjem govana, il' Silajdžića kad krene sa ilahijama u Parlamentu.... Zato nas sve treba pobit.

15. Imam šugav osjećaj da ću se sutra probuditi bolestan. U kurac!

16. Толико ме боли грло да не могу више ни да лежим у кревету. Осам сати ујутру, субота, а ја не спавам, можете замислити колико је лоше.

17. Pij čaja Enemi, u ako si u mogućnosti uzmi iz apoteke Ferveks ili bombone koje se sisaju.

18. Ма што је најгоре и пијем, и чај и лекове и све... Боље сам овако, него ме грло одваљује. Ваљда ће ми бити ускоро боље с обзиром да лекари не раде викендом.

19. Enemy, imaš li meda i limuna? Smešaj to, samo to, i ako hoćeš dodaj malo čaja od kamilice, i jedi. Uvek mi pomaže :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.