Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Имам, једем. :(
Ваљда ће данас успети да помогне...
Smiri se, i ćuti danas ceo dan. Meni je to bio jedini izgovor da ćutim. Volim da ćutim :) Ozdravi brzo!
Мораћу изгледа. х)
Хвала ;)
Osecam se kao jebena Pepeljuga...
Osecam se kao jebena Pepeljuga...
Факин' синдрела. Ја к'о трудница. Само једем јеботе.
Bolje trudnica nego sinderela, majku mu . :)
Jedi bre, ne moze da skodi, zima je, bole te kurci, na prolece cemo da mrsavimo :)))
DRŽ SE MALECKA!!!!!!!!!!! :)
Nemam za koga, dule :)
Доџи!
Одох на колоквијум у три, надам се најгорем и очекујем исто.
Koji kurac moraju ljudi da se vredjaju preko definicija, poruka i ostalih sranja. Ako ti se neko ne svidja, ignoriraj ga, šta se ti potresaš jebeno.
E, nek' si mi rekla. Fino sam u jednom od komentara rekao da se ne odnosi ni na jednu osobu, nego na fenomen.
Ako te do sad nije prestalo, napravi mleko i šećer. Samo staviš jedno 2-3 kašičice šećera čisto da pokriju dno i ostaviš da požuti. Posle sipaš mleko i ostaviš da se taj šećer istopi, pošto će se stvrdnuti i voala.
Fenomen čega? To bi bilo ko da ja napišem lukšdok seljak, i još tvrdim nije luksdok nego neki apstraktni lukšdok.
Molim vas, gospodo, držite mali prst podignut kad drkate, manje je nemoralno.
edit: i to me podseća na cenzuru bradavica gde mi sad treba da se pravimo ludi i ne znamo da je tu sisa.
Ovo ti ostavljam kao domaći zadatak. Opet da ponovim, nisam definisao osobu, nego fenomen. A što se tiče tvojega prethodnog pisanija: Bolje bi bilo da napišeš Luksdoc Seljak, ja sam prave seljake i domaćine oduvek poštovao, za razliku od hipstera, kvazi-utripovanih umetnika, drogeraša i pedera. Čak sam razmišljao da Luksdoc Seljak stavim na sledeći nadimak na Vukajliji...
A vrsta drkanja je stvar inimnog izbora, mnoge varijacije su prihvatljive.
Jao, daj ne mrsomudi. Defka je uvredljiva, i nije ni haha uvredljiva, samo je jadna i paćenička.
Ali boli me kurac, tvoja defka, tvoja stvar.
I ono, ne bih pomislila da bi ti pribegao takvom nečemu, ali jebiga, prevarih se.
Ne može te boleti kurac, ti si žensko.
Јел се ово снима спот Ивана Гавриловића или шта?
Морам да се изјадам, пао ми је на памет спот Ивана Гавриловића.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREUnJNysEHAdCq7LV0LfXXIQllC1p9s1AAMdXQz1aIpDr26tNP1NpNHVuu
nači, zašto ne volite moje pefobear defke, m, m?
pic related:)
Сваки пут кад се поново улогујем дођем на ову тему и буде ми лакше нимало.
Мучи ме много ствари.
Аукурац.
Kakvi ste vi paćenici, jeboteiiii.... Prepirete se oko jadnih definicija. Pod hitno na liječenje, utiče ovaj sajt na vaš mozak.
Elem, sjebo sam kolač načisto. Tačnije, nijesam ja no moja mati, kad se miješa u muški pos'o a nije joj mjesto tu. Mora žensko u sve nos da strpa, džaba.
sinoć sam napucao klinca od 18 i možda mu slomio nos...