Е да. Гледала сам прошлог петка београдску хронику и Рада је довела неке клинце који се ложе на то да посећују психиће у Лази. Кажу да их не разумемо и да су то обични људи. Само имају психичке поремећаје. Осетила сам се уздрмано након тога.
Па знаш, пре него што направим дефку, морам да видим има ли сличних, па ми овако зајебано да тражим. Не излазе одма него мора да се ентерише па онда ако ниси ставио рецимо зарез он ти ништа не отвори и после неко каже '' плагијат''. . . ОК
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Е да. Гледала сам прошлог петка београдску хронику и Рада је довела неке клинце који се ложе на то да посећују психиће у Лази. Кажу да их не разумемо и да су то обични људи. Само имају психичке поремећаје. Осетила сам се уздрмано након тога.
okrnula sam zub pirsingom prije 10 minuta i sad me boli kad pijem hladno i grebe mi jezik.... božeeee... sama se divim svojoj smotanosti
Izvadi zube, da pirsing ne pravi problema ostalim zubima.
hahahahahaha Vučice, pa da, mogla bi... hahhahaah
I ugradi zube od kevlara, on je čvrst materijal i ne kruni se. Samo pazi da ti dečko ne ostane bez vršnjaka. :)))
Pojela sam za celo jutro koliko inače pojedem za dan. Neznamkojmi. Biću bure do Nove godine.
:)
Дебеелааааааа!
Сморио сам се, јуче сам радио физику а ништа нисам скапирао. . . Имаћу кеца. . .
Nisam još, al polako, ima vremena.
:)
Durk ma durrr!
Нема ми оног срања да тражим дефке и оне целе абецеде изнад, шта би?
Kolko ja znam, to je maknuto zbog nove verzije sajta, abeceda i polje za pretragu su ga usporavali, valjda će bit u novu verziju.
Како дефке да тражим?
Klikom na Definicije pa da listaš strane, preko kalendara ili klikneš na karticu Autori pa po autorima.
Aa, tebe se baš čitaju definicije? :)
Kao da je bitno, bar neće da te banuju zbog plagiranja, uvek možeš da slažeš da ne znaš gde je druga pretraga.
Elem, nisam spavala celu noć i sad sam kao neka mešavina zombija i nešpricane veverice.
Па знаш, пре него што направим дефку, морам да видим има ли сличних, па ми овако зајебано да тражим. Не излазе одма него мора да се ентерише па онда ако ниси ставио рецимо зарез он ти ништа не отвори и после неко каже '' плагијат''. . . ОК
Pa zapiši pa čekaj da se pojavi nova verzija sajta. :)) Za nekih nedelju dana ćeš imati pretragu, valjda.
Soul, nisam ni ja. Popij kafu, ali onu duplu, bez šećera. Ili spusti roletne, navuci zavese, i spavaj sada.
Хвала
Kornelije, evo ti je pretraga ispod kartica "Dodaj svoju definiciju" "Sledeća za glasanje » ", ja tek sam vidio.
Ma, neću sad sigurno, koristim priliku, pošto ne viđam sebe često u ovom izdanju.
Mesja, psssssssst, ne priznaj čoveče.