Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma bilo je i gorih kriza pa se uspijevalo a život je previše kratak da se previše zadržavamo na problemima.
    Prekrižiš i kreneš dalje, jebiga, kamo sreće da sam to uradio kad sam trebao.

2. skočimiš, uuu, kakvu sam ja gomilu uvreda doživela prošle nedelje ne bi verovao..moraš nešto da ukapiraš-naši roditelji ne shvataju razliku između pljuvanja osobe i pljuvanja postupka. tako da kada ih iznerviraš što recimo nisi posle pet dana ponovo oribao kupatilo(kao da ga vojska koristi pa mora u sekundu pet dana) počnu da te pljuju od glave do pete i posatješ najgora nakaza od deteta na svetu..
    e sad ja znam da bi na primer moju majku uništilo kada bih joj nabalnije grubo odbruisila i da bi to doživela kao moju mržnju prema njoj, pa se zato iskuliram..a posle se smirujem satima i jedem ko nenormalna..
    znači, znam kako je i tu je geografska udaljenost i finansijska nezavisnost jedino rešenje. radi na tome, ja sam tu taktiku odabrala:)

kornelije, imala sam druga u srednjoj koji je počeo da pušta kosu i odmah ostao narkoman za polovinu generacije. ironija je što je stvarno postao narkoman:)(nije smešno). molim te nemoj da se vodiš ovim primerom!:D

3. samo precrtaš i kreneš dalje,ne valja gomilati gnev u sebi,gledaj da se izoluješ što više i izopštiš i fizički i finansijski,tada će sve biti bolje.svako bira život koji živi.

4. Ma da bar pljuje i kune djecu nerođenu za nešto što sam skrivio pa da i shvatim....

No, nije bitno, raskrstio sam s zlotvorom i ćao.

5. pričaš u vatri i dalje,ohladićeš se i videćeš tek.
    što bi safo rekla,da parafraziram,mada mislim da je baš i ovako:
    - kad ti srce obuzme bes,gledaj da tvoj jezik na prska uludo.

6. nikad ne slušaj ženu u afektu, to ti je moj najiskreniji savet..;)

7. оцрнили су ме на дефки, промашујући поенту дефке, и још сам испао б92-неолиберо-чедовиште. :С

8. Bolesna sam, zapušen mi nos već dva dana, više ni kapi ne pomažu. Ne znam šta da radim, najradije bih samu sebe počupala koliko sam nervozna.

9. Legneš u krevet i cirkaš čajić od kantariona, naš koji relaks. :))

10. Legneš u krevet i cirkaš čajić od kantariona, naš koji relaks. :))

A ja samo od kamilice i nane pila. 'ću da probam, valjda će da pomogne. :)

11. Čaj bolje deluje kada je nezaslađen ;)

12. Oni koji piju caj brukaju porodicu. A Vucice? :))

13. Čaj bolje deluje kada je nezaslađen ;)

Znam za to, ali hvala na savetu. :) Veruj mi da bih pila bilo šta samo da mi bude bolje.

14. jutros kad sam krenuo da piškim iz wc šolje mi je izašao novinar b92 i rekao mi je da je novak đoković mnogo dobar dečko

15. I meni, pre neki dan. Brka neki, simpatičan i slatkorečiv. Nije me to sprečilo u daljem uriniranju.

16. Sranje, smanjili mi platu za 100jura. Onako. Nisam jedina, ali eto...

17. Popila sam korpu :) Rekla jednom decku da mi se svidja, on me na finjaka odbio :) Eto, malo sale na sopstven racun nije na odmet. :)

18. E, spavka, mora se i to nekad. Bolje da pitaš, neg' da zalud skitaš. :)

19. Popila sam korpu :) Rekla jednom decku da mi se svidja, on me na finjaka odbio :) Eto, malo sale na sopstven racun nije na odmet. :)

Što mi to nešto zvuči poznato. Ista situacija letos, samo se ja nisam šalila na svoj račun kao ti, nekako nisam mogla. :)

20. I ja kazem, Smorka :) upravo tako, lepo si srocila :) ko pita, ne skita :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.