Skočko, šta se to desilo?
Neeeemaaaa original pesma od Edi Granta "East dry river"! A tako je doooobra! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ja sam narkoman, kockar, kurvar, kompleksaš, sramota za porodicu i prezime i još nevjerovatan niz 'nadimaka' koje nisam uspio zapamtiti.
Onda sam planuo i rekao da se poserem i na tu porodicu i na prezime i na čast i poštenje njihovo i da se nose svi komplet u tri pičke materine, na onu čuku okle su i sišli.
Šta da ti kažem. Izađi, izduvaj se, ohladi glavu, razmisli da li si negde pogrešio, ako nisi, onda oni greše. Moraš im kritikovati postupke koje ti se ne sviđaju, da kažeš ono što ti smeta i ono što tebi odgovara i ono što ti želiš. Možda te i shvate. Moraš i sebe kritikovati malo.
Skočimišu, nemoj me pogrešno shvatiti, ali uzevši u obzir da si za jednog bildera i silovitog jebača milfača (to si sam pisao) najčešći gost ove rubrike, mislim da bi možda umesto teretane trebalo da posetiš neko stručno lice da se konsultuješ o svojim problemima, ako si religiozan čovek, možda i nekog monaha ili mudrog popa... Sem što si malo osirov, ne deluješ mi kao loš čovek, čak naprotiv, i mislim da možda nisi u stanju sam da rešiš te probleme. Reći majci takve stvari mislim da je previše, kako god da okreneš.
Skočimišu, nemoj me pogrešno shvatiti, ali uzevši u obzir da si za jednog bildera i jebača milfača (to si sam pisao) najčešći gost ove rubrike, mislim da bi možda umesto teretane trebalo da posetiš neko stručno lice da se konsultuješ o svojim problemima, ako si religiozan čovek, možda i nekog monaha ili mudrog popa...
Кренуо сам нешто слично да пишем, но предухитрио си ме.
Стручна помоћ буразере, помаже више него што ти се чини.
А, ако ништа друго, пајдо је увек једна од солуција :)
Разредна, ортаци и кева ми говоре да сам џанки, шта би то значило'?
Као имам изгубљен поглед, попустио у школи, очи ми црвене, који им курац. . . Пустио мало косу и као одма наркос...Ау!
Druže moj, hvala na savjetu, al' na tvoju sreću nisi upoznat sa kompletnom pozadinom pa ti to sa strane izgleda i previše i ružno i sve, shvatam ja. Vjeruj mi da bi je za sve ovo što mi je izrečeno i za sve kletve koje sam istrpio neko već odrobijao.
Ne znam da je neko svoje dijete tako kleo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Гледам ово на Б92.
Јао како је смеееешно
izluđuje me samoća, a bolesna ne smem da mrdnem nigde..bar da ima nešto na tv-u..
Javili sneg a nije bilo ni jedan santim na kolima, strahota.
Сутра имам петнаестоминутну писмену из хемије. Шта ли ћу добити?
Поправљам физику сутра, учио сам, сад јебем га.
kako si prošao sa engleskim?
Мислим да није лоше. можда 4, то ми треба, надам се.
ma super
Zadaviću je, kruva mi. Tačno ću je zadaviti, da mi je sto puta matera. Pu, crkla dabogda.
Eto, kad je dotle došlo onda možete misliti kakvo je stanje.
Skočko, šta se to desilo?
Neeeemaaaa original pesma od Edi Granta "East dry river"! A tako je doooobra! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Šta se desilo?
Ja sam narkoman, kockar, kurvar, kompleksaš, sramota za porodicu i prezime i još nevjerovatan niz 'nadimaka' koje nisam uspio zapamtiti.
Onda sam planuo i rekao da se poserem i na tu porodicu i na prezime i na čast i poštenje njihovo i da se nose svi komplet u tri pičke materine, na onu čuku okle su i sišli.
Šta da ti kažem. Izađi, izduvaj se, ohladi glavu, razmisli da li si negde pogrešio, ako nisi, onda oni greše. Moraš im kritikovati postupke koje ti se ne sviđaju, da kažeš ono što ti smeta i ono što tebi odgovara i ono što ti želiš. Možda te i shvate. Moraš i sebe kritikovati malo.
Pa eto, pogriješio sam što nisam narkoman, što ne kockam........
Trebao sam im bijedu navući na vrat, majke im ga spalim bezobrazne, tad bi svima valjao.
Skočimišu, nemoj me pogrešno shvatiti, ali uzevši u obzir da si za jednog bildera i silovitog jebača milfača (to si sam pisao) najčešći gost ove rubrike, mislim da bi možda umesto teretane trebalo da posetiš neko stručno lice da se konsultuješ o svojim problemima, ako si religiozan čovek, možda i nekog monaha ili mudrog popa... Sem što si malo osirov, ne deluješ mi kao loš čovek, čak naprotiv, i mislim da možda nisi u stanju sam da rešiš te probleme. Reći majci takve stvari mislim da je previše, kako god da okreneš.
Кренуо сам нешто слично да пишем, но предухитрио си ме.
Стручна помоћ буразере, помаже више него што ти се чини.
А, ако ништа друго, пајдо је увек једна од солуција :)
Разредна, ортаци и кева ми говоре да сам џанки, шта би то значило'?
Као имам изгубљен поглед, попустио у школи, очи ми црвене, који им курац. . . Пустио мало косу и као одма наркос...Ау!
Druže moj, hvala na savjetu, al' na tvoju sreću nisi upoznat sa kompletnom pozadinom pa ti to sa strane izgleda i previše i ružno i sve, shvatam ja. Vjeruj mi da bi je za sve ovo što mi je izrečeno i za sve kletve koje sam istrpio neko već odrobijao.
Ne znam da je neko svoje dijete tako kleo.
skočimišu,znam na kaj misliš.i svako prsne,gledaj samo da se što pre sabereš i izduvaš produktivno koliko možeš.ovako će se samo dubiti jaz.