Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A, znači tako ide.... Oprosti mom jeziku poganom. xD
Pa i cilj im je da se ne pomeraju previše, no?
A pande i treba da crknu, imaju metabolizam isti kao međedi, a jedu bambus, nači šugavi bambus koji jedva mogu da svare i trebaju im ogromne količine, mesto da malo čalabrcnu voće i ono sa đubreta kao međedi. Međedi ♥ su jedn aod retkih populacija životinjki koje su se zapravo namnožile. Obićni, ne polarni. :) Inače sam u testu nekih psihologa koja sam životinja ispala međed. :)
Ma nije njima cilj, jednostavno su takvi, spori do zla boga.....
š'a ćeš, priroda je to, treba to tako kod paličnjaka. x)
haha, mislim da se pandama bio ozbiljno ugrozio broj kad je bambus procvetao negdi sedamdesetih, pošto cveta jednom u sto godina... a kao takav je nejestiv. xD
p.s. davaj slidžu na pvt, da se ljudi ne gade ovde. x)
Eno ti.
Vi pričate o nekim bubama? :) Ja baš i ne volim bube, to je sve što imam da kažem na tu temu :)
Ovo je najzabavnija tema na forumu.
Hvala Bogu. I'm soooooo sorry I'm kinda creepy... Really. Pokušaću malo da se izvučem. Evo. ^_^
http://wgtccdn.wegotthiscovered.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/PussInBoots1.gif
Misliš na trenutnu temu (bube i tako to) ili celu temu uopšte? :)
Moram da vas pozdravim. Odo dučim. :) ♥
Smorena, bez brige, svi smo mi creepy na svoj način :))
Sve bre! I bube. :)
Haha, Marcipančić, stvarno smo se lepo ispričali ovog puta. :)
Jesmo... :)
Home? I have no home. Hunted, despised, living like an animal! The jungle is my home. But I will show the world that I can be its master! I will perfect my own race of people. A race of atomic supermen which will conquer the world!. >:)
http://vukajlija.com/forum/teme/22565-moram-nekome-da-se-pohvalim?strana=159#post_1758996
Promašio sam temu. Pospanost.
...ja sam žensko već 34 godine i ova tvoja priča je glupost...
Добро, ти си се нагледала мушкараца колико све девојке и жене овде заједно па си ваљда сву памет света попила. Мало ме заобиђи, јер не подносим те који се праве да су попили сву памет света, а знају много мање од мене.
Осећам се као клинац који гледа неки филм из средине колико сам збуњен потпуно ових дана. Сви код неког иду, сви се са неким налазе, а ја сам по стране...
Осећај је чудан...
Znam, i ja se tako osječam cijeloga života. Kao zabludelo goveče sa manjka joda u ishrani.
Kacam ovdje, da se izjadam, najela sam se ko konj i ubija me stomak. Od čipsa i podvarka. Uber kombinacija.
Сутра писмени из математика и писмена из физике. Хвала богу па је то задње пре закључивање оцена, а и распуст је близу.
Банован сам, тј Корнелије је банован или ја. Зашто? Само сам на ПВТу показао другарици слике девојке у коју сам заљубљен, ништа више. Образложење спем, али приватни је био, не јавни. Не чуди ме ако и овај профил буде банован, јебига, али једноставно сам морао да видим коментаре другарице на изглед рибе.
Banovati drugaricu!!!!11111
Банован сам, тј Корнелије је банован или ја. Зашто? Само сам на ПВТу показао другарици слике девојке у коју сам заљубљен, ништа више. Образложење спем, али приватни је био, не јавни. Не чуди ме ако и овај профил буде банован, јебига, али једноставно сам морао да видим коментаре другарице на изглед рибе.
Koliko si uzastopnih postova poslao u PVT-u? :-)