Moram nekom da se izjadam :((

1. Кад год одем на Фејс и погледам вести на насловној страни имам осећај да је свима боље у животу него мени и да сви осим мене се добро проводе и онда се сморим начисто. Јебем ти, не могу ни поруке да проверим, а да не налетим на нешто што ме избаци из такта. Дефинитивно сам отишао начисто са живцима.

2. Јебига, зато и не идем на фејс али ја сам задовољан животом, само да сам мало успешнији са девојкама.
    http://www.youtube.com/watch?v=5liEDjwYFvg

3. Nedostaje mi sneg.

4. Ma jebo sneg Vučice, samo da nikad ne padne.

5. Nedostaje mi sneg.

I meni :(

Што? Да нећете да лопатате испред зграде? Цццц, уопште не мислите на ваше јаче половине...

6. Volim da pravim sneška a i on se ne buni. :)

7. Што? Да нећете да лопатате испред зграде?

+9001
    Mada, Bo\i' je nekako šugav bez snega... Bilo bi dobro da napada samo za Božić i da onda odma' padne kiša i sve rastopi i da niko ne mora da lopata. ^_^

8. Кад направим гаражу нека пада колико 'оће... :Р

9. Кад направим гаражу нека пада колико 'оће... :Р

Ja imam garažu. :P Ali ću morati da spavam u ladnoj sobi. x)

10. Ja sam zimsko dijete, ja želim snijeg. Oću bre na skijanje, na Vlašić!

11. Nekako nemam neki osecaj da ce za jebenih nedelju dana nova godina.
    Nit je vreme tako, nit je neki osecaj takav.
    Secam se da pre nekoliko godina najavljivali novogodisnje emisije po mesec dana ranije i sve..
    A sad nista..

12. Pa to smorena...da napada onako fino na par dana a posle kako hoce. mada, sve su sanse da ga ove godine necu ni videti. prosle god sam samo na dva dana mescini >:(

13. Nekako nemam neki osecaj da ce za jebenih nedelju dana nova godina.
    Secam se da pre nekoliko godina najavljivali novogodisnje emisije po mesec dana ranije i sve..
    A sad nista..

Чак још и пожели човек да га питају где ће за Нову. Мене само убацили негде, ја се не буним, ал' нико не пита као прошле године. Већ су у новембру питали прошле године.

14. Nekako nemam neki osecaj da ce za jebenih nedelju dana nova godina.
    A sad nista..

Meni u glavi još oktobar:)

15. И опет ће срање да вам буде за дочек. :Р

16. Meni sad nova godina, dan kao dan.
    Dodje prodje.. Nista posebno...
    Docek... Ekrem na trgu.. Eto...

A i znak da vise nisam dete..
    Smorilo me kicenje jelke :P olololo

17. И опет ће срање да вам буде за дочек. :Р

Ма зајеби, у кућној варијатни са малим друштвом је увек најбоље. Никад нигде нисам посебно ишао, увек сам ово више ценио. Зезамо се, свирамо, пустимо неки филм, и увек буде страва, кад има снега мало на грудвање. Јебо ове скупе дочеке по клубовима и то.

18. Smorilo me kicenje jelke :P

Јој јбт, морам да китим јелку! лоло

Ма зајеби, у кућној варијатни са малим друштвом је увек најбоље. Никад нигде нисам посебно ишао, увек сам ово више ценио. Зезамо се, свирамо, пустимо неки филм, и увек буде страва, кад има снега мало на грудвање. Јебо ове скупе дочеке по клубовима и то.

У ствари најгора ствар на свету је тај 31. дец. Реци јбт, слободан си првог, другог, можда чак и трећег, а ко за курац не мож' да изађеш нигде а да те не одвале по џепу... Смор...

19. Ма зајеби, у кућној варијатни са малим друштвом је увек најбоље. Никад нигде нисам посебно ишао, увек сам ово више ценио. Зезамо се, свирамо, пустимо неки филм, и увек буде страва, кад има снега мало на грудвање. Јебо ове скупе дочеке по клубовима и то.

Podpisujem...
    Svi jure neke pare za neke klubove voo noo..
    Ja cu lepo skupljam pare..

Docek kod kuce sa mojima i mozda jos neko.
    Do jaja mi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.