Moram nekom da se izjadam :((

1. Smorilo me kicenje jelke :P

Jelka? Šta je to jelka?:)))

2. Ja se svejedno ne sjećam nijednog svog rođendana ni NG posljednjih 5 godina.
    Počnemo piti 26. decembra završavamo 15. januara.
    I onda đuture na ispitni rok.

3. Jelka? Šta je to jelka?:)))

:)
    I ja zaboravio na kicenje jelke i celog stana :)
    Koi ce mi moj :)
    Evo ja kupio pre nekoliko godina jelku od metar, koristili je do ove.
    Sledece se vracamo na malu :)
    Nekako novogodisnja 'carolija' nestaje..
    Jebem li ga (d izvines) zbog cega je tako.

4. У ствари најгора ствар на свету је тај 31. дец. Реци јбт, слободан си првог, другог, можда чак и трећег, а ко за курац не мож' да изађеш нигде а да те не одвале по џепу... Смор...

А добро, различити смо, неко воли мирно да прослави, неко воли добар провод у неком кафићу, али то кошта. Колико пратим ове плакате по граду, карте се крећу око 1300 динара просечно, што је по мени пуно. Јесте да добијеш улаз и за репризу и Божић и Кинеску нову годину и Бар мицвах и пичке материне, али што је много - много је.
    Као што Сале каже, скупљати паре за нешто друго је боље. Баш неки дан у школи жали ми се другар како је гладан, а неће да троши паре, требају му за карту за дочек. Е, рекох, идеш у дупе, контам ситуацију, али већ знам да ћу се ја са 200 динара учешћа за пиће и јело боље провести него он са 1200 које ће дати на карту. Попиће та два три пића за једно вече, ништа неће јести, вероватно ће стајати јер се столови плаћају, још ту има свакаквих типова (ја сам скептик, јеби га), може се помлатити са неким, а да се вратим назад на причу, ја ћу бити негде на топлом, могу седети, лежати, радити шта хоћу, нема буке, нема проблема.

5. може се помлатити са неким, а да се вратим назад на причу, ја ћу бити негде на топлом, могу седети, лежати, радити шта хоћу, нема буке, нема проблема.

Podpisujem jebeno!
    De bre neka pijana seljacina te zakaci i misli da je Tajson.
    Mrs bre...

A i koj kurac je ta repriza?
    Dzabe bacas jos 10-15 evrova da se ponovo napijas i najedes ko stoka i sta?
    Zamisli brate prolazis 1. januara kroz grad, 12 sati i cujes neke iz kafica: 10, 9, 8! ..

6. A nek zakači, nek se kači ako je mudo, samo kažeš ŠTA EEEEEEE i marneš ga flašom ćivasa po tjemenu. Ha ja.

Neka, ljudi, ima i kafić svoje draži. Pičetine u preuskim suknjicama. Pijane pičetine. Drogirane pičetine. Svakakve pičetine. A vlada neka pomama da se za NG ionako srozani moral još više srozava. HAJ FAJV, NOVA GODINO!

7. Neka, ljudi, ima i kafić svoje draži. Pičetine u preuskim suknjicama. Pijane pičetine. Drogirane pičetine. Svakakve pičetine.

Da, i na kraju kresnes neku maloletnu, Bog da te ubije.

8. A jebiga, nisi milicija da tražiš ličnu....

9. smoren bez nekog posebnog razloga

10. De bre neka pijana seljacina te zakaci i misli da je Tajson.

Мало смо офтопик, ал' ко га јебе. Хаха, ја сам се једном мало добио на једној манифестицији пива у мом граду и ишао сам кроз масу (иначе био сам на некој техно журци, друштво ме позвало, не волим то исто као и те дочеке, али хајде да их испоштујем), и случајно закачим лика који има па сигурно скоро два метра и сигурно 7-8 година више него ја. И сад видим да сам најебао. А што је најгоре, лик одскаче од околине само тако. Сви у патикама, дуге панталоне, било је мало похладно, наравно било и у кратким, сви оно лепо обучени, а лик у шорцу, силеџијки и оним као јапанкама, и то му је за град одело, као то је фора. И закачим ја њега случајно, јер сам се мало тетурао, а још држао лик пиво у руци, и сво се пиво по мајци проспе. Искочи он испред мене и пита "И шта ћемо сад клинац?", а ја почео глупости лупати са неком смиреношћу "'Ај млати па да идем пишати к'о човек", и као другар га повуче назад и каже ми да се губим и тад сам добро прошао и од тад не идем нигде тако.
    А што се тиче репризе то ни мени није јасно... И то ми је баш онако трансферчина жешћа, једном ми се и десило да идем првог кроз град и пијане групице тинејџера мојих година одбројавају, а оно неки броје, други певају, трећи би да се млате, риба нека повраћа, ма грозота.

11. A jebiga, nisi milicija da tražiš ličnu....

Nisi buraz, al opet.
    Ne znam kako bi se oseco da si defloriso neku sto barbiku uskuskava.

12. Jebiga, nisam nikad, ne znam osjećaj, vjerovatno je bezze. :D

13. Brate, meni se nudilo dete od 12 godina..
    12 godina ej! Toj jos picina dlaka nije izrasla!

Jebiga, nisam pedofilcina ( lol pedofil sa svit 16 )

14. Mašala 12!

To je pretjerano, jebote, kod nas je još 'iole' neko poštenje, ne daju se ispod 15.

15. Mi napredni!
    Samo sto se ne jebu u jaslicama.

16. To je pretjerano, jebote, kod nas je još 'iole' neko poštenje, ne daju se ispod 15.

Не знам, мене би било срамота да сам женско и да се дам са 15 година. Некако са 17 би било прихватљиво, али 15 је ипак још осми разред или први средње, мада ја кад сам кренуо у први средње, сумњао сам да су неке раздевичене, а после ми је то и потврђено.

17. Ma nisu razdevicene.
    Pusenje i drkanje decku se ne racuna.

18. Brate, meni se nudilo dete od 12 godina..
    12 godina ej! Toj jos picina dlaka nije izrasla!

Jebiga, nisam pedofilcina ( lol pedofil sa svit 16 )

Аух! 12 година? Мало је рећи да је болесно. Некако и ону која има 17 година бих и могао, ионако јој је остало мало до пунолетства, мада бих 50 пута размислио у шта се упуштам. Брате, сачекаш лепо да напуни 18, да добије личну карту, онда ти ни полиција, ни њени родитељи не могу ништа. Може она да делује јебозовно, и да иако има 15, да изгледа као да јој је 20, не бих се петљао са таквим клинкама. Нећу да ме боли глава и да имам проблема са законом или њеним родитељима. Нудили су ми и нуде ми малолетнице, али јбг, нека хвала.

А ја се таман ''уплаших'' да ће неко да ме сматра за педофила зато што ме у последње време привлаче углавном оне што имају између 18 и 22, а ја имам 29 година. Сад видим да има још ектремнијих примера од мене.

19. Ma od 17 pa nadalje.... Ne može ti niko ništa.

20. А ја се таман ''уплаших'' да ће неко да ме сматра за педофила зато што ме у последње време привлаче углавном оне што имају између 18 и 22, а ја имам 29 година. Сад видим да има још ектремнијих примера од мене.

А замисли кад идеш у разред са другарицама (а има их три) које имају 17 година и момке од 25 до 26 година. Још тебе само привлаче такве девојке, а ове су у тим неким везама већ по годину дана. Ал' ја контам да родитељи неће такве синове да држе на грбачи, јер су вероватно ленчуге и не могу ништа квалитетно да јебу, па су спали на ово, а још девојкама не фали ништа кад имају прилику да буду са старијим. Мени је то јако грозно.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.