Moram nekom da se izjadam :((

1. Brate, ja imam licnu kartu a 16 mi je godina.

2. Brate, ja imam licnu kartu a 16 mi je godina

Хехе, могу је имати и деца од 10 година. Мислио је на пунолетство да се нема проблема са законом, тј. да све буде по пропису. :)

3. hladan.krompir

А замисли кад идеш у разред са другарицама (а има их три) које имају 17 година и момке од 25 до 26 година. Још тебе само привлаче такве девојке, а ове су у тим неким везама већ по годину дана.

Једно би било кад би оне имале 21-22, а они 28-29, јер до 20 године свака година разлике је видљива. Овако, мислим да то није нормално. Да је разлика 2-3 па и до 4-5 година па и да зажмуриш на једно око јер су у питању малолетне девојке, али овако мислим да им то не треба. Што су обоје старији та разлика није толико уочљива. Девојка се много више промени, и физички, и психички, између 16. и 17. године него између 20. и 25. године живота.

Пази, кад сам ја био у средњој, а и на факсу моје вршњакиње и девојке које су биле 2-3 године старије или млађе су углавном гледале много старије ликове од себе, а чини ми се да данашње девојке нешто и не воле много старије момке.

А и, бре, зашто бих ја сад морао да будем са девојком старијом од 25 година кад бар 90% њих, које знам и које примећујем где год да кренем, има поприлично велику ''километражу'' и делују теткасто поред мене. А и, бре, сам сад на 10 матуре сам деловао као дете поред својих школских другова. Ко год ме не познаје, кад ме види мисли да имам 21-22, највише 24 године. Имам такву генетику. Моја интересна група су мало млађе девојке, али малолетне никако. Ипак, и јабука може да делује споља зрело, али да буде зелена изнутра.
    Може мени да се допадне и старија девојка, али да делује очувано за своје године (младолико).

Али оно што је најжалосније, ти девојчурци од 15-16 година мисле да ће губљењем невиности у тим годинама решити све своје проблеме. Што је најлуђе има клинки које се љуте, ако нећеш да их креснеш јер онда мислиш да нису добре рибе.

4. Што је најлуђе има клинки које се љуте, ако нећеш да их креснеш јер онда мислиш да нису добре рибе.

То све проследите код Чика Едија.

5. brate kako je sve to meni bolesno...totalni poremećaj vrednosti..

6. Brate mili, i da pod uticajem alkohola ili vutre se upustiš u tako nešto sa maloletnicom, treba to posle skinuti sa guše, hoće da te veri, pičke materine...

7. Може мени да се допадне и старија девојка, али да делује очувано за своје године (младолико).

stare kosti, a mlado meso, to hoćeš da kažeš :)?

8. Billy Sharp
    Може мени да се допадне и старија девојка, али да делује очувано за своје године (младолико).
    stare kosti, a mlado meso, to hoćeš da kažeš :)?

Тај рад! :))))))

Ја сам имао прилике са слушам те клинке шта међусобно причају (не шта пишу по Фејсу). Пазите, и кад сам ја био у средњој школи, било је девојака (девојчица) које су ишле и са старијим ликовима, и које су биле са ким су стигле, али нису лајале на сва уста са ким су биле. Ове данашње клинке бију рецке к'о мушкарци. Још саветују једне друге да лажу за године, па да нпр. ако имају 17, да кажу да им је 20 или 21 година. Мислим да су проблем родитељи који у јурцању да обезбеде деци да живе како-тако нормално, запостављају разговор са њима.
    Јер ако се овако настави да се не пази на распуштено понашање деце, људи ће почети да се паре као животиње са ким стигну.

9. Мислим да су проблем родитељи који у јурцању да обезбеде деци да живе како-тако нормално, запостављају разговор са њима.

Ne mogu tu roditelji relativno ništa, druže, mogu oni tupiti zube do sutra, kad će ona otići u školu sutra, 2-3 drugarice će joj reći da je glupača, da ne zna da živi, da se oblači kao stoka, da je momci ne žele, i ona će slepo da se priključi tom krdu, jer joj je bitnije da bude kul i popularna, nego ono što joj roditelji govore. Čast izuzecima.

10. Ne mogu tu roditelji relativno ništa, druže, mogu oni tupiti zube do sutra, kad će ona otići u školu sutra, 2-3 drugarice će joj reći da je glupača, da ne zna da živi, da se oblači kao stoka, da je momci ne žele, i ona će slepo da se priključi tom krdu, jer joj je bitnije da bude kul i popularna, nego ono što joj roditelji govore. Čast izuzecima.

+51515151515151515151225225533232

11. Ja se svejedno ne sjećam nijednog svog rođendana ni NG posljednjih 5 godina.
    Počnemo piti 26. decembra završavamo 15. januara.
    I onda đuture na ispitni rok.

Taj rad.
    Kad si januarsko dete sve ti povezano, ono, nađe se povod za piće svaki 2. dan :)
    Inače, doš'o sam ovde da kukam da imam opet jebenu upalu mišića. Vitoše jedi govna.

12. 2-3 drugarice će joj reći da je glupača

Не могу да нађем линк од те вести, али кад већ спомену другарице, сетих се једне вести како је у Загребу девојчица од 14 година била са 100 различитих мушкараца за месец дана јер се кладила са другарицама да то може да изведе. Болест!

13. Ala bolesti......ne znam šta da kažem.....

Da li ste pročitali prvi komentar? :) koji trol :)

14. Šokantnu priču o seksualnoj aktivnosti današnjih tinejdžera ispričala je u intervjuu za portal Zagrebancija Gordana Buljan Flander

БУЉАН, ахахахахаха.

15. Ja ne kontam te 'muškarce' koji su u vezama sa klinkama.

Više odobravam matore momke koji nafataju klinku od 16-17, odvede je u krevet, kresne i nabije nogom nego one što stupaju u vezu (nije da odobravam ovo ali je po meni manje zlo). Ej, jebote, imaš 28-29 godina i vodaš za rukicu klinku od 17, idemo u bioskop, šetnja parkićima, ljubav cvate sve je isto ko i lani, alo rođače! Koja kurčeva ljubav? Kako možeš voljeti nešto što je toliko ispod tvog stadijuma? Koje su vam zajedničke teme jebote? Imate li tema?
    Kojih kurčevih tema, i ja serem, ovi danas ne pričaju ni o čemu, bitno je samo da budu viđeni sa 'tim i tim', ne zna to šta su emocije.

16. Imam ja drugaricu koja je bila u vezi samo sa starijim decxkovima.
    Prosli joj je imao 25 godina, sadasnji neki inspektor ima 27..
    To mislim da je boles, sranje.

17. Ja ne kontam te 'muškarce' koji su u vezama sa klinkama.

Više odobravam matore momke koji nafataju klinku od 16-17, odvede je u krevet, kresne i nabije nogom nego one što stupaju u vezu (nije da odobravam ovo ali je po meni manje zlo). Ej, jebote, imaš 28-29 godina i vodaš za rukicu klinku od 17, idemo u bioskop, šetnja parkićima, ljubav cvate sve je isto ko i lani, alo rođače! Koja kurčeva ljubav? Kako možeš voljeti nešto što je toliko ispod tvog stadijuma? Koje su vam zajedničke teme jebote? Imate li tema?
    Kojih kurčevih tema, i ja serem, ovi danas ne pričaju ni o čemu, bitno je samo da budu viđeni sa 'tim i tim', ne zna to šta su emocije.

Потпис.

Не знам о чему могу да причају уопште...
    Шта, она њему рече ''Данас сам урадила домаћи из биологије, и она кучка ми је дала 4 из физичког јер нисам довољно брзо испијала кафе са својим инфантилним другарицама.'' а он њој ''Касне пемзије, ћеро, краде нас држава, за џабе смо се борили у другм свјетском рату.''
    Кад су тупе... Јебига...

18. Joj, ništa to ne mora da znači... Moja sestra od tetke u 17.godini našla dečka koji je tada imao 31, bili u vezi 4 godine, venčali se letos, beba treba da se rodi za koji dan... Meni je u početku bilo čudno, mislila sam da to neće funkcionisati, ali eto, našli se...

19. Ђе с' Ивана, сто година :)

Гле, мени је то ок после, кад нпр он има 50, она 40 или тако нешто, то се касније не види уопште, али некако тако млада, брате....
    Не знам... Ја имам такав утисак да кад гледам такве парове, оно прођем поред њих и није ми јасно о чему причају.... Некако, имам утисак да су глупи.
    Ја, брате, не бих могао да излазим са ђевојком тако, ето, замисли ја коњ од 20 година имам ђевојку млађу 5 година која је тек почела у средњу... како? :)
    Завршила основну тек, а ја гад ишлифовани, све знам, мангуп, а она нема појма о животу...

Искрено мислим да су ђевојке по ајде назови озбиљности, или боље зрелости тек ок око трећег - четвртог разреда средње... Част изузецима, има их наравно... Исто тако има изузетака и на факултету, гледам неке моје другарице које су јебено незрелеееее превише...
    Нисам ја сад неки озбиљан тип, ја сам будалетина, никад нисам озбиљан, али сам зрео за разлику од неких који још живе у бајкама и тако имају нека глупа размишљања.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.