Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Napuniš 20, krenula ti je 21., otpočeo si 3. deceniju.
21. рођендан, означава завршетак 21. године живота и улазак у 22.
Кад славиш 20. рођендан, славиш напуњених 20 година, крај друге деценије у улазак у трећу деценију живота.
Skočimiše, jel prvi rođendan slaviš kad napuniš jednu godinu ili kad se rodiš?
Ди старији, не стај ми на муку, Хипносе!
Сацам збуњен. Искрено се надам да ме је математика изневерила.
Родиш се, улазиш у прву деценију.
Напуниш 20, улазиш у трећу.
Takođe. Samo što eto ima nekih koji pišu na njima, pa im je od neke koristi. Kada sam ih sklonio u igre, posiktalo je 50 članova k'o da sam ih obe kompletno izbrisao.
Jao da, ništa, isp'o sam gluMpav, sad bih obrisao postove, ali nisam čka :)
http://i39.tinypic.com/mkdxj7.png
Коме и даље није јасно :P
http://iruler.net/ruler_20_30.jpg
Јеее, добио неку температуру и одмах мора код доктора, преглед, пичке материне, прописују неке леве лекове, а ја се добро осећам, и одлучио сам да ћу у знак захвалности после смрти да им завештам орган, али полни.
Hahaha mylyce, odneše nas...
Улазиш у 3 деценији - последњих десет година живота као човек...
Извалих да је било забавно на неки уврнут начин док је Јовичић отварао по 80 тема на дан. А како је давно било...
Шта је било са Јовичићем ? Изгубио жељу кад се сморио ?
Јој, који смор! Звезда ми (опет) изгубила, имам упалу бешике, не знам ни где ћу за дочек, а имам гомилу обавеза наредне недеље и немам појма зашто све ово пишем.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Па овде се и долази да се одмори мозак, а не да се користи као да си на писменом из математике.
Jesam ja to rekao G. Jedinstveni ili šta?
Opet ne koristim mozak, koji transfer blama od samog sebe.
Обрисаше ми најоцењенију дефку, оде ми 1100 бодова и падох за 30-ак места. Хвала.
begging the question
Мој мозак је постао Црногорац...