Moram nekom da se izjadam :((

1. Луди Чак
    Jesam ja to rekao G. Jedinstveni ili šta?

Па рек'о си.
    И ако си рек'о!

2. Па рек'о си.
    И ако си рек'о!

Jebem mu mater, ako se ja sećam kad sam rekao to, ali poznato mi je.

3. Mrzim bivsu ribu svoga muza. Stjuardesa... One se jebu profi. Ko ce to da nadmasi? Ja? Aham...

4. Pa ako je bivša riba tvog sadašnjeg muža šta te brine? Da te ostavi zbog nje?

5. Pa, u principu da, ja sam malo vise nesigurna u sebe pa onda odatle ti sizofreni momenti...

6. Mrzim bivsu ribu svoga muza. Stjuardesa... One se jebu profi. Ko ce to da nadmasi? Ja? Aham...

uvek mi je bila enigmatična ta prototipija zanimanja..aj čak i da uzmemo za činjenicu da su stjuardese kurve, šta to znači? da ih je imala na stotine? pa? to ne znači ama baš ništa u smislu njenog seksualnog performansa..kvalitet i kvantitet u seksu su dve potpuno različite kategorije koje nikada i nikako ne treba mešati.
    da li ti je nekad palo na pamet da je baš ta razlika uzrok tome što si ti žena a ona bivša?
    i za kraj, da znaš da se muškarci bivšima ne vraćaju, njima je to kurvinski, ispod ponosa(iskreno, i meni je. sve bivše je s razlogom bivše)..
    dakle, opusti se i veruj malo u sebe.;)

7. Куку леле, шта је ово?

8. nešto mi ne radi baš naj ova nova vukajlija i eto poluđe me po malo

9. AndrijanoC pre 7 minuta
    nešto mi ne radi baš naj ova nova vukajlija i eto poluđe me po malo

AndrijanoC pre 2 minuta
    a i zagorela sam

Не сери него иди спавај, оћеш рано уЈтро, угасо божија. И свима кочи :)

10. a oću bogme nego ni brojanje ovacah ne pomaGA xD

11. Е јаТ те наша' прије уј'тро :)
    Идем ја да пушим у дневну док се не стабилизује ово :)

12. Već 3,4 noći unazad ne mogu da spavam... Ne spava mi se uopšte, ne znam što... A ne spavam ni popodne, jedino malo ujutru odspavam, od 6 do 10 i to je to.

13. Ја могу, ал' НЕЋУ!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.