Замало да се запалим.
Имам један мали радијатор, који укључим кад се смрзнем у граду да се брже згрејем. Ставио сам га поред столице и у тренутку кад сам устајао, ударим радијатор истом, он падне и ПРЕСЕЧЕ МИ КАБЛ ОД ЛАПТОПА. Једну жицу, на пола. Варнице на све стране. Срећом ништа се није запалило.
Морао сам да спајам јебене жице и лепим јебеним селотејпом. Кои сам јебени пајсер.
sutra imam kolokvijum za koji nije da neću nego ne mogu da učim.
primer:
V perine preferencije u vezi sa filmovima su ovakve: on jako
preferira maratonce u odnosu na ko to tamo peva, jako preferira
ko to tamo peva u odnosu na grlom u jagode, jako preferira
grlom u jagode u odnosu na crtani film, a jako preferira crtani
film u odnosu na maratonce:
perina relacija jake preferencije:
- tranzitivna
- nije tranzitivna
- je racionalna
- nije racionalna
- peru možemo iskoristiti kao pumpu za novac
- peru ne možemo iskoristiti kao pumpu za novac
CHRISTINEEEEE, YOU DON'T HAVE TO PUT ON THE KOLOKVIJUM, THOSE DAYS ARE OVER, YOU DON'T HAVE TO SELL YOUR.... BRAIN TO KNOWLEDGE.... CHRISTINEEEEEEEEE....
Pre sat vremena sam došla sa kolokvijuma, nije humano da se radi ovako kasno, mozak mi je otkazao...
I ja bre. :) Tuga...
Varnere, kreni da držiš govor na ovaj fazon i nateraj ženu da te ovako kritikuje i ima da ih nema narednih 100 godina.
http://www.youtube.com/watch?v=M9f5aSfkQ9Q
ДАНАС!
Поправљам мату, ако фејлујем, не знам, нема ме и тражићу тромесечни бан.
http://youtu.be/e0w247LSXms
Sve je isto kao nekad samo mene više nema.
Променили фејс, променили Вукајлију, а ја не волим промене.
cornelije decxko srećno sa matematikom, ja je polažem u srijedu ako ljaljnem nekst ijer opštim sa njom <3
Замало да се запалим.
Имам један мали радијатор, који укључим кад се смрзнем у граду да се брже згрејем. Ставио сам га поред столице и у тренутку кад сам устајао, ударим радијатор истом, он падне и ПРЕСЕЧЕ МИ КАБЛ ОД ЛАПТОПА. Једну жицу, на пола. Варнице на све стране. Срећом ништа се није запалило.
Морао сам да спајам јебене жице и лепим јебеним селотејпом. Кои сам јебени пајсер.
Cornelije?
i ja sam pojebao ocene..
Ustvari pojebao sam i sebi život.. sve trčim ništa ne stižem,svi me mrze,sve me mrzi..bojim se nedostatak volje za životom?
Неће гости кући диду.
Поједи им торту, знаш како ће да оду.
Ponudi im gorku sikterušu, znaš kako će da begaju. :)
Овима не помаже ни МРШЋИ КУЋИ МАРВО, а камоли сиктеруша.
Ниси пробао.
Napij ih, kaži da ih vodiš negde u provod i plati im nepovratnu kartu za Bukurešt. :)
Počno ka kijaš i kašlješ, žali se kako te i kosa boli.... Ništa kao grip 3 dana pred NG
Отишли су. Ал' доће нови за који минут, ИссеКристе!
Pre sat vremena sam došla sa kolokvijuma, nije humano da se radi ovako kasno, mozak mi je otkazao...
sutra imam kolokvijum za koji nije da neću nego ne mogu da učim.
primer:
V perine preferencije u vezi sa filmovima su ovakve: on jako
preferira maratonce u odnosu na ko to tamo peva, jako preferira
ko to tamo peva u odnosu na grlom u jagode, jako preferira
grlom u jagode u odnosu na crtani film, a jako preferira crtani
film u odnosu na maratonce:
perina relacija jake preferencije:
- tranzitivna
- nije tranzitivna
- je racionalna
- nije racionalna
- peru možemo iskoristiti kao pumpu za novac
- peru ne možemo iskoristiti kao pumpu za novac
moj odgovor: boli me stojko za jebenog peru!
Ko je jebeni Pero?
CHRISTINEEEEE, YOU DON'T HAVE TO PUT ON THE KOLOKVIJUM, THOSE DAYS ARE OVER, YOU DON'T HAVE TO SELL YOUR.... BRAIN TO KNOWLEDGE.... CHRISTINEEEEEEEEE....
I ja bre. :) Tuga...
Varnere, kreni da držiš govor na ovaj fazon i nateraj ženu da te ovako kritikuje i ima da ih nema narednih 100 godina.
http://www.youtube.com/watch?v=M9f5aSfkQ9Q