Moram nekom da se izjadam :((

1. Neka me ljubavna depresija pici..

2. Neka me ljubavna depresija pici..

Mene prošla ali opet, krivo mi za pedalu.
    Da se ja izjadam
    Nova vukajlija je sranje, neću ni da dolazim više. . .

3. Мене нејебачка депресија.
    Јебеш љубав.

4. tako sam besnaaaa. ocu velikog robota i lasere.

5. ОПТИМУС ПРАЈМ ЛАВЗ ЈУ ТУ

6. Болесна сам. :(

7. Smorila se, jebe me škola, dečko koji mi se svidja je kreten, ne znam kako pored svega što pokušavam ne vidi da mi se svidja. E, pa ja neću prva prići sigurno... Non-stop sam depresivna, mislim da ću se za Novu smoriti samo tako, ne znam ni što izlazim uopšte, kad bih najradije prespavala sve. Kao da će ta Nova biti bolja od ove...

8. Pjan sam u tri popodne, jebo me samersbi, nalio sam se ko magare. Saće me i pajdo zove na pivu a ja ću da odem jebo me konj al nek ću! :D

9. Šta ima tu da se jada Skočimiše? :)

10. Moram otići po hlače i košulju za novaka, naručio sam, kaže da će danas biti, a ne mogu vaki pred ženu... .:D

11. nači sinoć..počnem da kašljem ko plućaš neki,uvati me kijavica,ne mogu da dišem i povrh svega, gorušica jebena. nisam oka sklopio jebote.

12. Pu, pa šta si zakačio?

13. nisam bio bolestan godinama mislim ovako, zakačio sam neko sranje pred đovaka očigledno.

14. buksno, ne brini virus je neki. eno, puna bolnica ljudi tripuju da je upala pluća. traje oko tri dana, svima je maksimalno oše, ne mogu da dišu, podnaduveni sinusi, kašalj, kijavica, malaksalost celog tela. pij čaj, ferveks, fluimucil za iskašljavanje i odmaraj.

15. pa kaka upala pluća,to nisam nikad imo, nije strašan kašalj kolko me nervira zapušen nos i onaj njaaaaah osećaj u ustima,brrrrr.gnušam se sam sebe

16. Mesecka mogu da se poistovetim sa tobom u svakom delu,sem tom sa dečkom..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.