Moram nekom da se izjadam :((

1. Hvala ljudi, preživeću, sad se tešim time da je lezbejka. Ali nije ništa specijalno, zabole me, biće još riba. . .

2. Pristup sa recitovanjem poezije je pogrešan ako mene pitaš, samo će pomislit da si nekakav manijak, priđeš fino i počni neku zajebantsku priču, tipa "morao sam da dođem i da te vidim a kad sam te vidio morao sam da sednem" i sedneš. Ili "izgledaš fino, jedva čekam da ti vidim slike na fejsbuk".

3. Realno, danas ribe padaju na sve osim na poeziju. Cak i one koje kazu da vole poeziju, seru.

4. Нема фејсбук, и воли поезију, иде у позориште, нека фина, зато сам хтео стихове, а већ сам је стартовао Мешо, и она као заузета око школе, лаже, није хтела ни број да ми да, а кад јој је другарица рекла да се ја ложим на њу, она била сва срећна, тј кад је чула да се неко ложи на њу, није знала ко тачно. А кад сам је питао, била у шоку, као не, извини молим те и ти фазони. . . Дал да јој поклоним књигу са Јесењиновим песмама или Превера, па као после одемо у кафић, ал све то иде у воду ако физички изглед није задовољио. . .

5. "Pesničar

Kao i kod fotografije, nekada se pogrešno smatralo da je za pisanje potreban talenat. Na svu sreću, savremeno doba izbacilo je naderenost iz jednačine i danas imamo više ljudi koji poeziju pišu nego ljudi koji poeziju čitaju. Poezija je postupak kojim se na nerazumljiv i i iritantan način svetu saopštava nešto nebitno. Ipak, nekome može da se desi da sve to uradi na odličan način, to jest da mu "uspe" pesma. Odmah na početku moraš da odlučiš da li pišeš poeziju za čitanke ili da bi se ogrebao za snošaj kod bledunjave tabletičarke sa ofarbanim makaronama oko vrata. Retko kad se desi da postigneš oba. To je zato što u čitanke idu pesme o domovini, godišnjim dobima, prirodi, ljubavi ali bez guženja, dok su ove za luzersku kopulaciju uglavnom o čežnji za luzerskom kopulacijom. Danas se tuberkuloza uspešno leči, pa moraš umreti mlad od nečeg drugog. Ubij se. Najbolje odmah."

CKM (neprejebeni) u tekstu o tome kako biti umjetnik, ja sam izdvojio dio o pjesnicima.

6. Дал да јој поклоним књигу са Јесењиновим песмама или Превера

Џабе бацаш паре.

Зајеби хорву и терај даље.

7. Корнелије, брате, уместо да рецитујеш Пушкина, читај Валуева.
    http://vukajlija.com/forum/teme/36712-jos-jedan-dan-jos-jedna-seka?strana=5#post_1722698

8. Дал да јој поклоним књигу са Јесењиновим песмама или Превера, па као после одемо у кафић, ал све то иде у воду ако физички изглед није задовољио. . .

Сти луд децчко??
    Рече једном не, даље ћеш је само надркати. Мани је у курац.

9. Ništa brate, neće i neće, piči dalje, spremaj se za to mjesto đe si htio za Novu da izađeš, možda tamo upoznaš neku drugu, a ako popiješ koje upoznaćeš ih i više.

10. Realno, danas ribe padaju na sve osim na poeziju. Cak i one koje kazu da vole poeziju, seru.

Apsolutno netačno. Meni je baš slatko kad neko pokušava da te smuva na neki svoj način, originalno, a ne preko onih 'izlizanih' fora koje svi prodaju. Ali eto, možda se toj devojci to ne svidja. :)

Дал да јој поклоним књигу са Јесењиновим песмама или Превера, па као после одемо у кафић, ал све то иде у воду ако физички изглед није задовољио. . .

Nemoj, bolje ti je. Onda će te stvarno smatrati manijakom. Jednom rekla ne, pusti je. Zaboravićeš je već. :)

11. Прочитао оно, до јаја је, имам доста грешака, али ипак ми је то био први старт, а што рече МеШа, има у клубу колко оћеш, ал ја би то само карао, са овом би водио љубав и интелектуалне разговоре ал КУРАЦ!

12. Треба само јебати а да ја зајебем поезију и та говна, ипак је Лајање на звезде филм.

13. И то јако глуп филм. Ево ти терапија

http://www.youtube.com/watch?v=arcFx6QRCvE

14. znate, imam 16 godina i još nisam ZABIO JEZIČINU U GRLO NEKOJ RIBI, bojim se da neću jebati. ..

15. У јеботе.
    А ја се забринуо за себе. :)

Опуштено...

16. Pa eto ti, samo idi i pričaj ribama da nikad nisi jebao i jebaćeš, čuo sam da one vole neiskusne da ih uče, samo pazi da ti se ne osladi kad ti da prvi put pa počneš da navaljuješ ka muto da ti opet da. Daće sama, samo sačekaj malo.

17. Хвала људи, то ћу за нову годину да практикујем, ал опет ко хоће да учи како да јебеш Хари Потера. . .(општепознато личим на њега) извините ако смарам, а знам да смарам.

18. Ne opuštaj se, ovaj oće da te zajebe pa da ga prvi umoči. :)

A i ne znam šta ljudi koji kurac zapinju s tim jebanjem, svršiš kad se najmanje nadaš a i bolje da jebačinu ne počinješ osim ako nisi u fizičkoj kondiciji.

19. čuo sam da one vole neiskusne da ih uče

ЈА тражим, и тражим...

Корнелије, брате, веруј ми да не желиш девојку за разговор и срања.
    Ја сам као у вези ПОЛА ГОДИНЕ и НЕ ЈЕБЕМ.
    Пре бих да јебем.
    За остало ти служе ортаци...

20. Možda se njoj ličiš na Džona Lenona s tim okruglastim naočarima, a ne vole svi hipike. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.