Moram nekom da se izjadam :((

1. Нисам, мислио сам да кренем у теретану да се напуцам за море, па тамо да јебем, пошто идем са школом на море, све врви од пичака.

2. извините ако смарам, а знам да смарам.

već sam šurnjajes puta htjela da promijenim naziv teme u "pomozite korneliju da napokon jebe nešto iako izgleda kao hari poter i recituje onjeginovo pismo tatjani".
    drugim riječima: ne, dječače, ne smaraš uopšte.

3. Aha, slanih pičaka ako bi da bariš neku s plaže.

4. "pomozite korneliju da napokon jebe nešto iako izgleda kao hari poter i recituje onjeginovo pismo tatjani"

Хахахах. :))

Мени је кул да читам зато што се негде и пронађем...

5. Luli, što prije izjebe nešto to ćemo ga prije maknut s vrata. :)

6. хахахаха, па промени на неколико дана, ако оћете, не смета ми. Кренућу да мувам за нову годину неку пичку, рапортираћу вам већ, ај одо ја, вечити нејебач, ај срећно вам било.

7. Ај ти и ја да скупимо кинту и јебемо курву.
    Сви срећни. И ти, и ја, и ови мученици овде.

8. Luli, što prije izjebe nešto to ćemo ga prije maknut s vrata. :)

što se prije makne s ove teme, prije će i nešto izjebat. :)

ajde bronštajne, berićetna ti ili bar vaćarićetna ti bila nova godina. :)

9. Корнелије, шта ти би с оним профилом?
    Ја ти предложио да је изведеш, али ако већ неће па неће, пичи даље има оних које хоће.

10. Edi mogu l i ja što sam (nekad) jebao, al da neko od vas obavi priču, mene je jedna poslala u pičku materinu (pedersku) a druga nije ćela da se jebe iako je bila pjana.

11. Хахахаха, ајде.

12. :)))) Kornelije, crni sine, uspio si isfrustrirati čak i Lulavu.

13. Ko zna zašto je to dobro,maj dir kornelije...

14. фала људи на саветима, ал опет, неки говоре пробај опет, неки батали ти то, не знам шта да радим, не могу да је заборавим лако, а нећу ни да јој досађујем.

što se prije makne s ove teme, prije će i nešto izjebat. :)

Тачно, ал ја сам пробао па не иде. Није ми поента само да јебем, него да стекнем неко искуство са девојкама, па као после кад будем био ћаца својој деци да серем да сам имао рибу са 16 и да смо причали о поезији Јакшића, и тако, прича иде даље, а причи краја нема. Рекао сам другарици ове рибе да јој каже за онај текст на вукајлији, ону дефку моју, е па ако јој се и то не допадне, нек пуши курац. . .

15. Имао сам исто искуство пре можда годину дана, није хтела на пиће, ја је јурио, написао јој песму, ал' сам појео тукија са чоколадним мрвицама. На крају сам некако охладио и наставио даље. Ако нече на пиче никако, пичи онда даље, нема друге...

16. Ako do kraja nedelje ne počnem opet da trčim ima da jedem ljude oko sebe! Pizdiiiim, na ivici sam nervnog sloma i noga me boli toliko da hoću da iskočim iz svog tela! Krava od one medicinske sestre mi zakazala pregled tek za sutra, a ja umireeeem! Dođe mi da aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vrisnem!

U naletu ludila sam i ona jadna i bedna dva udvarača oterala u tri lepe i sada sam sigurna da ću do kraja života ostati sama i takO!

17. Ne znam kome ovo da kazem osim ovdje,..nekako sma uspio da neke jaaaako retardirane postere oznacim kao omiljene,a samo sam htio da im dam minus,valjda greska usljed nenaviknutosti na ovaj novi izgled vukajlije...elem,sramota me je sto su ti posteri tu gdje jesu,pa me zanima kako da ih maknem odatle i moze li to neko umjesto mene?

18. A zašto ne pokušate da budete pederi kad vas već ne gotive cure? Tako ćete nešto jebati ili ćete biti jebani, mislim svejedno seks je seks...

19. Ludi, ti si živ.. Jesi se oženio? :D

20. Jesam i ozenio se i razveo, godinu dana i nesto me trpela, sad sam sam i polako se vracam korenima to jest nolajfirisanju...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.