Moram nekom da se izjadam :((

1. Jesam i ozenio se i razveo, godinu dana i nesto me trpela, sad sam sam i polako se vracam korenima to jest nolajfirisanju...

Мислим да си објаснијо (јебено мега кул објаснијо) какав живот треба бити, ал' ја ћу бити папучар и јадам се због тога.

2. izjadavam se kao bivši štreber da nesam učila ništa za sjutrašnji završni... Ja plijenim, gazim i sabijam analizu! Ja sam bog svih kraljeva! Regularno!

3. Jednom rekla ne, pusti je.

Па не знам сад. Један мој другар са факса је јурио једну девојку 3-4 месеца. Ма није хтела да га погледа. Испалила га је и за дочек Нове Године, смувала се са другим ликом, ма није хтела ни да чује за овог мог другара. А онда су се смували. Не знам шта јој би, али од тада су нераздвојни, а у вези су већ скоро 6 година. 'Ајде да му је једном рекла не, него му је рекла 10 пута, а онда... а онда се заљубила... (!!!!!!!!!)

У мојим случајевима, то није било тако, једном: ''Не!'' је значило заувек: ''Не, БРЕ!'', али ето, у случају тог мог другара није било тако.

4. Vaš Benja repio, ubio sam se ko mače malo, otišo kurac. jebpe MIA SVE MAX JE TO bezveze u kurac. Jebemo sve po spsku,

5. PREPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

6. Mislim da sam jedini covek koji pije pivo pre osam ujutro

7. Cornelije brate ne znam kako sam ovo a i drugi previdio, da ne pomisli neko da se sprdam i zajebavam, đevojka oće, ovaj nije nikad a kapiram da ona ima dobru dušu, tako da: http://vukajlija.com/forum/teme/17984-smesan-print-skrin-sa-vukajlije-ne-kacite-pvt-i-bezvezne-bagove-komentare-kacite-u-za-to-predvidjenu-temu?strana=67#post_1768155 .

8. hvala imaću je na umu :)

9. Bojane, alkosu ! :D

Ja brinem već šta će lekar da mi kaže za nogu, danas u 2 je zakazano aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

10. Bronštajn, svi ovi savjeti koje ti dadosmo su go kurac, evo ti i uči od doajena jebačine:

http://img706.imageshack.us/img706/4245/selja.png .

11. stislo me nešto u grudima. A i išao bih negde al ne znam gde, samo da idem...

12. matori, znam kako je..

13. imam neku ludu želju da visim u Beogradu kod onog Vukovog spomenika, ali nemam pojma zašto ili da se popnem na krov neke zgrade i plešem, al sam...

14. Pa šta čekamo? :))

15. ja bih najrađe u neki kafić sa nekom ekipicom onako lagano da visim..

16. pa do Bg-a sam 80km, zgradu nemam i ključeve od ovog vodotornja kod mene, na koji bih se tako rado uštekao, a i sutra oko 8-9 izjutra vadim zub! :(

17. uu, završila sam sa zubarom prošle nedelje, posle više poseta..znači, znam tačno kako se osećaš..samo hrabro!:)

18. Закључен кец из мате. Први пут да сам недовољан...да сам имао 2 био бих 4,10, баш сам се сморио...
    http://www.youtube.com/watch?v=SzsDHtzx6tI&feature=related
    Сад убијам тугу у доброј музици...

19. Ja treba da idem da popravim jedan zub, ali nikako da se nateram. :/

20. Оћу ја и кеца из мате, само да не морам радити семинарски јебени.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.