Moram nekom da se izjadam :((

1. Jesam i ozenio se i razveo, godinu dana i nesto me trpela, sad sam sam i polako se vracam korenima to jest nolajfirisanju...

Мислим да си објаснијо (јебено мега кул објаснијо) какав живот треба бити, ал' ја ћу бити папучар и јадам се због тога.

2. izjadavam se kao bivši štreber da nesam učila ništa za sjutrašnji završni... Ja plijenim, gazim i sabijam analizu! Ja sam bog svih kraljeva! Regularno!

3. Jednom rekla ne, pusti je.

Па не знам сад. Један мој другар са факса је јурио једну девојку 3-4 месеца. Ма није хтела да га погледа. Испалила га је и за дочек Нове Године, смувала се са другим ликом, ма није хтела ни да чује за овог мог другара. А онда су се смували. Не знам шта јој би, али од тада су нераздвојни, а у вези су већ скоро 6 година. 'Ајде да му је једном рекла не, него му је рекла 10 пута, а онда... а онда се заљубила... (!!!!!!!!!)

У мојим случајевима, то није било тако, једном: ''Не!'' је значило заувек: ''Не, БРЕ!'', али ето, у случају тог мог другара није било тако.

4. Vaš Benja repio, ubio sam se ko mače malo, otišo kurac. jebpe MIA SVE MAX JE TO bezveze u kurac. Jebemo sve po spsku,

5. PREPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

6. Mislim da sam jedini covek koji pije pivo pre osam ujutro

7. Cornelije brate ne znam kako sam ovo a i drugi previdio, da ne pomisli neko da se sprdam i zajebavam, đevojka oće, ovaj nije nikad a kapiram da ona ima dobru dušu, tako da: http://vukajlija.com/forum/teme/17984-smesan-print-skrin-sa-vukajlije-ne-kacite-pvt-i-bezvezne-bagove-komentare-kacite-u-za-to-predvidjenu-temu?strana=67#post_1768155 .

8. hvala imaću je na umu :)

9. Bojane, alkosu ! :D

Ja brinem već šta će lekar da mi kaže za nogu, danas u 2 je zakazano aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

10. Bronštajn, svi ovi savjeti koje ti dadosmo su go kurac, evo ti i uči od doajena jebačine:

http://img706.imageshack.us/img706/4245/selja.png .

11. stislo me nešto u grudima. A i išao bih negde al ne znam gde, samo da idem...

12. matori, znam kako je..

13. imam neku ludu želju da visim u Beogradu kod onog Vukovog spomenika, ali nemam pojma zašto ili da se popnem na krov neke zgrade i plešem, al sam...

14. Pa šta čekamo? :))

15. ja bih najrađe u neki kafić sa nekom ekipicom onako lagano da visim..

16. pa do Bg-a sam 80km, zgradu nemam i ključeve od ovog vodotornja kod mene, na koji bih se tako rado uštekao, a i sutra oko 8-9 izjutra vadim zub! :(

17. uu, završila sam sa zubarom prošle nedelje, posle više poseta..znači, znam tačno kako se osećaš..samo hrabro!:)

18. Закључен кец из мате. Први пут да сам недовољан...да сам имао 2 био бих 4,10, баш сам се сморио...
    http://www.youtube.com/watch?v=SzsDHtzx6tI&feature=related
    Сад убијам тугу у доброј музици...

19. Ja treba da idem da popravim jedan zub, ali nikako da se nateram. :/

20. Оћу ја и кеца из мате, само да не морам радити семинарски јебени.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.