Moram nekom da se izjadam :((

1. E, tako i ja krenem u šetnju, kao da mi bude lakše, osećam se kao vampirčina najgora, ne mogu da zaspim dok ne svane, a budim se pred zalazak sunca... :/

Ajde da ne spavamo, da nam očnjaci sjajeee, crvene oči bile su moje... Realno, ne bih rekla da je nesanica jer obavimo tih standardnih 8 sati, ovako imamo energije, otaljavamo obaveze, nije nikakvo značajno ludilo u pitanju. Sutra moram da obavim nešto pre podne, to mi jedini problem, inače nema potrebe da se sada forsiramo na izmenu tog stanja pred doček. To posle, u 2012. na proleće. :)

2. tako što zamislim neku scenu da se ti odigrava i šta bih ja radio u njoj.

Ovo stalno radim! To je bilo na nekoj temi, valjda čudne navike... I tada obično pričam na engleskom! (kao većina tamo što je isto potvrdila) :)

3. ja sam toliko trenutno zaokupljen jednom scenom plesa, koju bih da ubacim u tu neku kgnjigu koju pokušavam konačno ozbiljno krenuti, da to prevazilazi granice normalnog. Najveći problem je u tome što ja očajno plešem. Ako se izuzme ono skakanje i sve to, zapravo ne znam da plešem...

4. nema veze kako ti plešeš, to je lepota pisanja. zamisli, i kreni da pišeš, zamišljaj šta radiš kako se krećeš i kako se osećaš. tako ja:)
    ovo za zubara, moja fobija je trajala nekih desetak godina, pa sam prelomila. zato je bilo posla. evo, sd prvi put posle skoro 12 godina mogu da kažem da su mi svi zubi zdravi. pu pu pu!

5. Опет су активирали тему о понијима

6. Jel samo ja po navici vrtim gore stranu da bi klikno forum

7. Najveći problem je u tome što ja očajno plešem. Ako se izuzme ono skakanje i sve to, zapravo ne znam da plešem...

Evo podrške, i ja sam takva. xD Ali videću za dve godine da upišem neke klasične plesove da vežbam... Sramota ne znati... bar ja mislim. :)

8. Опет су активирали тему о понијима

i koji je tvoj poni :))
    ma voleo bih da se sada posvetim pisanju, sve sam to zamislio kao koncept bajke, sa nekim donekle nestvarnim delovima i jako tužnim krajem... onako za žensku publiku :)

9. Novi Oskar Vajld. Podržavam. :)

10. Jel samo ja po navici vrtim gore stranu da bi klikno forum

Jok, i ja isto.

11. Jel samo ja po navici vrtim gore stranu da bi klikno forum

Не, олололо

i koji je tvoj poni :))

Ако има неки који га не прима на задњи порт онда њега бирам.

12. onako za žensku publiku :)

e to bi bilo lepo..

13. мазно ми пикси фрулу и двојницу :(

14. Ma neee. Svestan sam j da od mojih postova na Vuki niko ne može da me shvati kao ozbiljnog pisca, ali inače skroz drugačije pišem.
    Zapravo radnja je zasnovana na tome da je u životu najteže naći dobrog partnera za ples. Nije nužno da zna besprekorno sve korake, ali mora biti spreman da se sa vama vrti do besvesti...

15. Zapravo radnja je zasnovana na tome da je u životu najteže naći dobrog partnera za ples. Nije nužno da zna besprekorno sve korake, ali mora biti spreman da se sa vama vrti do besvesti...

Kako je ovo lepo rečeno. :)

16. Nije nužno da zna besprekorno sve korake, ali mora biti spreman da se sa vama vrti do besvesti...

Who are you, and what have you done to your other self? :) ♥

17. Облаче ти то опет подводиш малољетнице на имиџ напаћеног уметника? ((:

18. e pa hoću da mi poput te misli bude sve, mislim imam dosta toga i dosta toga zasnivam na jednoj devojci za kojom sam još davno odlepio, da ta spontanost dođe do izražaja, a opet da sve bude neka toplo tužna varijanta...

19. Облаче ти то опет подводиш малољетнице на имиџ напаћеног уметника? ((:

ma ne :) ja sam nesrećno zaljubljeno dete, koje je svaku iole perspektivnu vezu prekinulo jer još uvek veruje da će mu se ljubav života smilovati
    :povraćam po sebi: :))

20. ma ne :) ja sam nesrećno zaljubljeno dete, koje je svaku iole perspektivnu vezu prekinulo jer još uvek veruje da će mu se ljubav života smilovati
    :povraćam po sebi: :))

Идолу!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.