Moram nekom da se izjadam :((

1. Ја обожавам! :D
    ОВЕРА

2. Доста лоше оцене у шк, јебе ме тастатура, нема вутре, нема пара, нејебица и тако.

3. Ја обожавам! :D

Bar je nekom lepo.

4. pričaj sada, nemoj nam to raditi..

Био ја на неком концерту средином ове 2010. године, и упознао неку рибу од око 23 године. И сад оно упознамо се блабла, и нађе она мене на фесбуку и крене ту прича ово - оно. А хипстерка невиђена лололол. Пита ме да ли да почне да користи дуван (или да пуши лолол) јер то чини нека певачица, рече ми да је "Травничка хроника" тривијална (а студира књижевност) и тако неке хипстерске форе. Рече да су Џудаси срање, ја прокув'о. После ми нудила да дођем до ње да је дефлоришем, каже тужна је, хоће да се убије лолол ма рекох, зајеби ти ово да добијем неки сифилис пичке материне, а да пукнем паре на аутобуску карту џабака. Мени то било грозно само тако. Ал' озбиљно ово причам, не би била сад фора да се неко спрда ''нећеш јебати''.
    А сад ће Еди ил' неки други зајебант први да окачи ''нећеш јебати''. лололол

5. НИСИ ЈЕБАО! ЛОЛО

6. И дај ми њен фејс, волим те поремећене.

7. Лололо, нисам злобан, али радо бих дао, ал' избрисала га, рекла ми да то као није фора имати фејс, и да ти хипстери немају фејс, тако да немам више никаквог контакта. Ал' мени била луда жураја стално, толико глупости сам апсорбовао да некад помислим како сам издржао. Ал' оно, ја сам крив кад летим на свакаве у маси.

8. Хахахаха. Који фрик, јеботе.
    Немој да се зајебаваш тако...имају они хипстерске ритуале, 'ладно могла курац да ти одсече.ололо

9. Ја се скењао скроз, рекох ''Јебо те, где је памет овде? Старија од мене, а размишља к'о ове клинке од 14 година''.
    ЕДИТ: имаш пвт еди, чисто мали поклон кад већ немам линк фесбука. лолол

10. Нервира ме што не могу да нађем неку тему (ако уопште и постоји) где бих приупитао нешто модове јербо нисам био на сајту шес месеци. Па ако неко знаде нек казива.

11. Edi dobio broj psihotične hipsterke u nadi da će jebati ribu od 24 godine. lololo

12. Lololo... Edi, pre ćeš jebati kozu no nju :D

13. Еди, имаш пвт од мене, мало материјала да не загориш скроз. Да пробудим у теби ватру за хипстеркама. лололол

14. Jebemliti trovanje hranom!
    Osecam se nikako ceo dan, sve sto popijem iskenjam (ispisam) na dupe, sve sto pojedem ispovracam.

15. Hladan.krompir, baci i meni pvt, hipsterke nikad nisu na odmet :) lolo

16. Било мени тако скоро, јер сам температуру прескочио (нисам лежао), ал' прошло ме брзо од сока од поморанџе, не куповног већ цеђеног. Може и лимун и грејпфрут, пробај, помоћиће сигурно.

17. Ево иде Чаки!

18. Moram nekom da se izudaram

19. Било мени тако скоро, јер сам температуру прескочио (нисам лежао), ал' прошло ме брзо од сока од поморанџе, не куповног већ цеђеног. Може и лимун и грејпфрут, пробај, помоћиће сигурно.

Meni su ruke ledene, meni je vruce, a hladno mi. Ne znam kako da opisem.

Hvala na pomoci ovo za sokove. Ali ne smem naglo da pijem, pijem po gutljaj mali na 5 minuta, evo casu vode od 2 deci pijem vec pola sata.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.