Moram nekom da se izjadam :((

1. Sale što si tolka curica? Te nokat ga zeza, te temperatura, te obrve nije počupao, te grubi mu tabani... Jbt...

2. Remac, na kraju cu ne daj Boze u bolnici da zavrsim, zato sto cim popijem nesto samo projuri kroz mene..

3. nisi se valjda i prolito?

4. Ремац, немаш појма како је гадно, поједеш нешто, таман одеш из кухиње у собу, и одмах у ВЦ. Замисли онда одеш негде ван куће, не смеш ништа ни јести ни пити.

5. Ремац, немаш појма како је гадно, поједеш нешто, таман одеш из кухиње у собу,

Upravo..
    Nista ceo dan nisam jeo.

6. Ne seri da ne znaš šta znači "prolitati se" tj "prolito se"?

7. "dobiti dijareju" "dobiti proliv" "prolitati se"

8. Remac, pisam na dupe.
    Prolivcina teska.
    U sat vremena 4 puta u wc odem.

9. "prolitati se" = pisam na dupe
    То вам дође то, отприлике.
    Ал' пробај да не идеш нигде, већ кући да будеш, ја сам само један дан лежао, а морао сам ићи одмах сутра због неких обавеза, па ме је држало око 8 - 9 дана, муке живе су биле.

10. Necu naravno.

A cekaj ovu limunadu si bez secera pio?

11. Ма без шећера сам је пио, ништа не шећерим, мада вероватно можеш зашећерити, немам појма, ваљда ништа неће бити. Ја обично исцедим пар поморанџи, грејпфрут и мало лимуна, и цепам то. И после тога се одмах иде у ВЦ, али прочисти стомак само тако.

12. Pise negde da ne valja seceriti, imaces jos goru prolivcinu.

Ma meni treba nesto de ima celuloze. (Ne necu wc papir da jedem)

13. Е, сад, немам појма шта има целулозу, гуглуј ту. А чим си се отровао? Којом храном?

14. Jutros pojeo burek, odspavao 2,3 sata i proliv me probudio.

15. Ко ће га знати, један је добио тровање од сендвича са саламом оном подригушом из Матијевића. Можда им тесто или месо (ако је са месом) није било добро.

16. Sir je.
    Odo ja da nastavim lezenje, cujemo se.

17. Edi dobio broj psihotične hipsterke u nadi da će jebati ribu od 24 godine. lololo

Да је срећа да сам добијо број.
    Ми'ш да не могу? А?!

И ја.

18. Ужасно је кад имаш несаницу и дођеш овде, да нађеш неко друштво за причу јелте, кад оно сви спавају....ајме, ајме... :(

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.