Moram nekom da se izjadam :((

1. Украли су ми мачку! Какав шљам краде мачке? Колики ретардирани паразит требаш бити да узмеш мачку од некога? Фора је да ја не волим мачке, него волим ту мачку, и сад никад нећу ни имати другу! Е јебига. Ај да су паре... НЕГО МАЧКУ! Мени је то крајње јадно. Мачку, хеј.

2. Украли су ми мачку! Какав шљам краде мачке? Колики ретардирани паразит требаш бити да узмеш мачку од некога? Фора је да ја не волим мачке, него волим ту мачку, и сад никад нећу ни имати другу! Е јебига. Ај да су паре... НЕГО МАЧКУ! Мени је то крајње јадно. Мачку, хеј.

glavni osumnjičeni
    http://bestofthe80s.files.wordpress.com/2011/05/alf.jpg

3. Како је бре досадно постало на овом сајту... ШТО? ШТО?? Ја немам други дом, ја морам да обитавам овде, а досадно ми је! А!!!

4. Jadna maca :(
    Alfe decxko vrati mačku dok se još uvek koprca u rerni!!!!

5. Evo da vam se izjadam. Ostavila me zenka sad pred novu godinu. Jebeni fejl.

6. Aj da je neka obicna, nego je prepicka.

7. Sjebalo me sto imam govornu manu, ne umem da kazem recenicu: volim te.

8. Sjebalo me sto imam govornu manu, ne umem da kazem recenicu: volim te.

ahahaha. Sada možeš na Tarzaniju :))

Vidite vi ljudi ovu lepotu, zaljubio sam se na smrt. Sigurno spada u top 2 najlepše devojke koje sam ikada video :((
    http://img1.tvloop.com/img/showpics/69/a6/l34660d780001_1_19095.jpg

9. Oblače, pa kjut je. Ja još nisam nijednom dečku rekla da ga volim. Kad on meni kaže, ja uradim neku treću stvar, npr. poljubim ga. Ali još nikada nisam do sada rekla dečku: ,,volim te,,!

10. Sjebalo me sto imam govornu manu, ne umem da kazem recenicu: volim te.

Какав данак неискуству!
    Па имаш телефон јебем те, окрени, поправи ситуацију и немој да кукаш. Све је у твојим рукама.

11. eh da ti nju vidiš u toj epizodi, ima još jedna slika, paz ovo... i da postajem tako senzibilan, baš sam sada gledao tu liniju senzibilnosti na dlanu, kontam da sam sjebao Tagoru za 2 cantima :)
    http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Alicia-Baker-smallville-381709_600_338.jpgto sa volim te nije zdravo. Ja rekao jednom i to ne devojci, neku što sam jedva poznavao, došlo mi samo da uradim nešto neobično taj dan i od tada ne govorimo :D

12. Све је у твојим рукама.

posebno ako budeš bez ribe :)

13. Lololo... Neobično, neobično... :D

14. posebno ako budeš bez ribe :)

+6487
    лолололололол

15. Dje ste, evo me , kornelije calling, kako ste šta ima? Čim sam video ove ljubavne probleme, nisam mogao a da ne odolim da dodjem na temu :)

16. Корнелије, ти си тек победник! лоло

17. Корнелије, ти си тек победник! лоло

+7845

18. hahaha, hvala vam. Evo recimo novosti od juče.
    Opet me gleda, smeška se ponekad, ulazi kad i ja na odmoru, tačno štimuje da krene kad i ja. . . Tražio sam broj od njene najbolje drugarice preko nekih ljudi iz njihovoh odeljenja, ali neće da mi daju, jebiga. A da sam dobio broj, zvao bih je negde oko 1 pripit, računam slave novu godinu zajedno, i tražio bih da mi da Aleksandru, moju ljubljenu. (Ala je ovo pederski), ona bi dala slušalicu i ja bi krenuo, znaš, smrtno sam zaljubljen u tebe, ti si moja Beatriče, kenjao bih nesto pijan, nemoj da se ljutis sto te zovem ovako, ali drustvo mi pravi Smirnof i nekolicina mojih ortaka, u nekom jadnom i bendom klubu, čeznem za tvojim očima , rukama, kosom, usnama, vratom, tvojim licem, o prelepa devo. . . Tako bi kenjao jedno 10 minuta i pozvao bih je da izadjemo da joj sve lepo objasnim, da sam joj posvetio pesmu i tako dalje. . . Pristala bi sto posto, ali jebiga, neće me.

U carstvu jednom pre mnogo leta
    Tamo gde more sne svoje sni
    Zivljase deva zanosom cveta,
    Ime joj bese Anabel Li

Jedna joj misao u misli bdi:
    Ljubavi nase svescu da zri.

ili bi nesto drugo da joj recitujem preko telefona, bila bi u transu i rekla bi ah, mladicu, ti si moj heroj!
    http://www.youtube.com/watch?v=7f_HsjpSVaI
    A ova pesma u pozadini, kobjašnjavanje? :))))

19. хоћу ја љубавно да се јадам. ја сам заљубљена до курца у неког дечкића и пун курац риба се ложи на њега. а он магичан. а иначе смо као другари, и када смо се видели последњи пут нешто се превише, јеби га не знам коју реч да употребим, мазили, нисмо се пољубили и ништа. и од тада комуникације нееееееема

20. E da su mi vaši problemi...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.