U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Најниже сам пао, сјебала ме госпођица непозната. Нисам ни добио шансу. . .
Зови је бре на пићи, приђи јој и кажи хоћеш да изађете, јебеммуматер. Мора да пристане, неће смети да те одбије.
Рећи ће заузета сам, већ сам је једном питао и сумњам да ће променити мишљење, не бих да је смарам ал питаћу је ајд :)
Зајеби децчко, нема од тога ништа. Од сад, па надаље, понављај у себи:
Захвалићеш ми после.
Jebo me bog, ko da sam na mycity-u ili krstarici. Sve neki ljubavni jadi dijela populacije koji još nije ni bruco.
Пхахаха, крстарица јебе, читам сваки јебени дан, и разбијам се к'о нечитав шта тамо има. лолол
Natprirodne pojave na krstarici jebu.
Dajte link,ne budite sebični.
http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/157-Natprirodne-pojave-i-misterije
Evo, ovo volim
Došla sam u 5 jutros kući sa jebene žurke u nekom glupom kafiću. Ponoć, svi se raduju i čestitaju, ja se ubijam od plača kao budala. Na kraju mi došlo da idem kući, kad je došao dečko koji mi se svidja. Bila sa njim celu noć, sedeli, pričali, igrali zajedno, držali se za ruke. Pola kafića je mislilo da smo se smuvali, ali ne, on me nije to pitao. Pošli kući (dečko nije odavde, već je ostao kod druga i jutros je valjda otišao kući) on me otpratio i sve, i na kraju me samo poljubi u obraz. I sad ne znam uopšte na čemu smo, ni kako da se ponašam prema njemu... Uglavnom, osećam se sjebano totalno.
Боли ме глава, стомак, ноге, повраћа ми се, цигаре ми не пријају, вода је одвратног укуса, појео сам теглу маслина и суше ми се уста....
Mesecka,
http://www.youtube.com/watch?v=pYxJSAn4SrM
Преписујем ти терапију; послушај песму седам ипо пута и биће ти лакше, бар се надам....
Matori kome pričaš. . .Bio sam u nekom lejm klubu, gužva, ne mož da mrdneš, piće katastrofalno, neka vodka acetonara, treba da bacim peglu posle, zajebi. Odemo ja i ortak odatle oko 23 i odemo kod skupštine da nađemo 5.6 ortaka iz odeljenja, oni pijani ko bulje. Pošto je bilo jedno 5,6 hiljada ljudi tamo, našli smo ih kurac i shvatili smo da je ortak s kojim sam pošao zaboravio da da neko sranje, tj broj vešalice za kaput ortaku koji je ostao u klubu. Vraćamo se tamo i dočekamo novu godinu u taksiju, izljubimo se sa taksistom, vratimo taj broj ortaku i krenemo opet kod skupstine. Tu blejimo jedno sat vremena, razočarani, aj gde ćemo dalje? On oće do meka, dodjemo do terazija kad gužva u pizdu, ajde na zelenjak, kao tamo nije gužva. Cvrc milojko zatvoren. Uhvatimo 16 i sidjemo kod doma Omladine, pa do meka na terazijama, tamo je i kupio na kraju da jede, ja uzeo kocu. Zovemo pajsere da pitamo gde su (likovi koji su bili kod skupstine), kad oni u francuskoj idu prema mojoj skoli (prva beo gimnazija), krenemo mi tamo, nema nigde nikoga, kad zove nas lik koji je ostao u klubu.On je u kosovskoj, kod drinke pavlovic OS. Dodjemo tamo i kupimo vinjak i pivo, ja to pio, bio cirke, ovom orataku pao mrak na oči, bilo mu muka nešto. Kod drinke ostali jedno 1 vremena, tamo bilo još 2 likuše iz odeljenja, i još neki lik. Zovem pajsere, kad oni na vračaru, neka žurka. Pitam ovoga, jel ćemo tamo? Ovaj oće ali ovi nisu hteli da daju adresu, jebiga, kao aj zvaću te i ti fazoni. Izblamirali smo se u pizdu materinu, keva me smara kao aj kući, i tako, došao kući u zemun, u pizdoj materini, ćale me sačekao kod juge u 3. Bilo je lejm, nisam se napio, sve vreme tražio ljude, nisam uvatio nešto, nisam jebo, nisam muvao, nisam se radovao, sjebo sam zglob u kanadjankama, smorio se ko zmaj. . .Jebiga, samo lepo će mi ostati onaj taksista u 12, bio je nekako bezbrižan i srećan, dobar neki čovek, častili ga, da ima da odvede decu na sladoled i kolače. . . .
A taj dečko ti je gej, brate, nema muda, da meni tako neka riba, obema rukama bi joj prišao, zabole me, ionako imam 16 godina i nikad nisam imao ribu, Facepalm!
Slušala tri puta... Hvala na pokušaju, ali ne mož' meni ni Bog pomoći sad, samo da se ubijem i završim. Jebe mi se za sve lepo.
Koja sam ja budala. Sinoć sam 'ladno mogla da smuvam bilo koju budalu u kafiću, ali ne, ja čekam njega. Eee, moja ja... Ma trebala sam mu zalepiti žvaku, kad već on ne sme. A ja luda, sve mislim on će. Glupača.
E ribe, pušite kurac vi malo s tim vašim oću-neću. Kad vas čovek fino pita nećete, kad vi oćete iopet nećete pa se posle žalite i plačete i serete. Volite momke koji znaju da vas saslušaju, duge šetnje i držanje za ruke, nađite onda zombija nekoga, on će da vas voli zbog vašeg mozga. Ja sam jednom prilikom izašao s jednom malom iz naselja, ufatimo krug-dva tu, povedem je u dvorište osnovne škole da nas niko ne vidi, ona sarađuje, dođemo tamo, ja krenem da je zažvalim jer se ispričasmo, da smo nastavili da pričamo samo bi jeli govna, i ona neće, probam opet, a-a, ka da ću je pojes, i reko joj "aj ti mala kući da ne gubim više vrijeme ođe" i ispratim je do početka ulice.
Inače, ja sam novu (Malim slovom, pizdite!) godinu dočekao na vece šolji uz CKM. Najbolji doček ikad, a ne da stojim na trg i u 00:00 se ljubim s ljudima i foliram se da mi je vrh.
+999999
ovo ti se računa kao da si je plodio. Dva puta! :D
Ma s kojim oću-neću? Ja tačno znam šta hoću. Nećkaju se samo klinkice od 14-15 godina koje glume ribe, a ovamo ne smeju ništa. Da je on lepo prišao, kao ti toj devojci, ja ga sigurno ne bih odbila.
Pa dobro, i mi volimo ponekad da bačimo koji komad razgovora, nije sve u brzom lošem seksu. A i lik je iz drugog grada kolko razumjeh, šta će ti veza na daljinu?