U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Id u kurac! Ćud je ženska smiješna rabota. . Ne znam ni ja šta da radim, ova moje me opet gleda i smeška se a ovamo neće, koji im kurac! Ne kapiram devojke, a ti mesecka koliko imaš godina? Znaš, udri mu kontru, smuvaj se sa nekim iz njegovog okruženja, pali, veruj mi. . .
http://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM
dobra pesma, baš ono posle dočeka,
Don't stop me
'cause I'm having a good time
Having a good time
buhahaha, ironija.
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201007/25174/medium_copy_of_turkishangora2.jpg?1300313738
Matori jel ovo za transfer, znam, jeste. . .
Последњих пар страна. Даље сам се плашио да читам.
умро сам...
Оће бити да се једе и пије на сарани ?
Цокулићу, то ћеш морати да питаш моје потомке
Па бемумајку ваљда ће бити. Ајде увеличаћу твој скромни погреб мојим доласком :)
Жао ми је што нећу бити у могућности да ти узвратим :)
Ко ти је крив кад умиреш млад :)))
Kontam ja to sve, nisam ja ni htela to.. Nego samo da me lepo poljubi, da me pita da se smuvamo... A ne ovako, ne znam na čemu sam sa njim.. :/
I jeste on iz drugog grada, on ovde ide u školu, pa stanuje od ponedeljka do petka, a inače vikendom i na raspustima je kući..
I on i ja imamo po 17 godina... Ne znam šta ću, majke mi.. Možda ga to ako se smuvam sa nekim drugim još gore odbije od mene.. :/
Немаш шта да изгубиш, баја је пичкица, али опет постоји могућност да се смувате, не знам. Најбоље ти је да га питаш, ало децхко, јел ти хоћеш да се смувамо, јел ти се ја свиђам или не и тако видиш на чему си.
mesecka, jes ti ona šo e bila sretna juče šo se pomirila s momkom?
Atenšn hor
Ma i ja mislim isto.. Dodje mi da ga lepo pitam, nego sam i ja glupača, pa ne smem.. A da nije hteo ništa, ne bi proveo celo veče sa mnom valjda.. :/
Све су ти то само утехе, знам, имао сам сличан проблем који траје још увек него сад је распуст. Али и то је тачно, батица нема муда, е па имај их ти, питај га, боли те курац. Ако му се свиђаш неће те одбити, као ај да прошетамо мало и исереш му све то. . . Али опет, имала си шансу синоћ. . .
Kupicu svima Rufinol samo da prekinete da kukate ovde.
mesecka, jes ti ona šo e bila sretna juče šo se pomirila s momkom?
Е а где мож да се то набави?