Moram nekom da se izjadam :((

1. Hoće zbog infekcije da se upale. U tom slučaju moraš antibiotike da piješ. Nemoj više da ih gajiš, idi kod lekara.

2. Ujedno neka proveri i tu prvu jer nije isto jedna ili dve da se pojave.

Nemoj više da ih gajiš, idi kod lekara.

Још су на истој, десној страни. Али послушаћу вас, ако се не смири до недеље, у понедељак правац болница. Хвала људи. :)

3. Tako je i moj komšo imao žlijezde i pravio se pametan i juče mu dali četeresnicu.

4. Jer ko se igra sa zdravljem, skupo će da ga plati.

5. Још су на истој, десној страни. Али послушаћу вас, ако се не смири до недеље, у понедељак правац болница. Хвала људи. :)

Nema nedelja, ponedeljak. Idi odma sutra.

6. idi, idi...ja pre mesec dana rešila nešto, pa mi objasnili lekari šta bi bilo da sam čekala...

7. А ваљда ће проћи, до недеље, јебем га. Није ни код доктора лако отићи, треба да ми каже да је рак, па куд би'. лоло
    http://www.youtube.com/watch?v=Su2RNO_5e44
    Дери Синане, јебем ти живот.

8. А ваљда ће проћи, до недеље, јебем га. Није ни код доктора лако отићи, треба да ми каже да је рак, па куд би'. лоло

Ne bih da te plasim, ali i moj ujka je isto imao neku izraslinu velicine graska iza uveta. Cekao je mislio procice, to nesto malo, ujeo ga insekt. Posle nekog vremena je rasla i bolelo ga je kada guta hranu, pice itd, itd. Nije isao sve dok nije izrazslo do velicine teniske loptice, tada je otisao kod doce i rekli su da ima rak. Eno ga sad zivi bez jezika, glasnih zica i grkljana...

Tako da... Idi kod doce odma, nemoj to procice. Nije kasalj ili kijavica.

9. Odi ga jebi, Comatose, nije ti palo na pamet da pomisliš na menopauzu nego odmah na rak? Možda imaš hormonalni poremećaj ili začepljen limfni kanal. Idi proveri odmah sutra pa se rastereti...

10. Nešto sam upao u stanje blago-depresivne indiferentnosti, nezainteresovan sam, fali mi moje žestine i volje kad radim... Budim se u snu, a po danu sam pospan.

11. Готово сам сигуран да није менопауза. Као прво мушко сам (додуше има и она андропауза, ко фол мушка), као друго имам 20 година. Океј, сутра идем дефинитивно, Сале ме истраумирао мало. :)

12. Pa Sale samo to i zna. lololo
    Moram da se uključim u razgovor i ja. Ali sad, šalu na stranu, idi, bolje je. Mislim, verovatno nije ništa, jer si mlad, 20 godina imaš, ne verujem da je opasno nešto, ali ipak idi, proveri, da budeš miran. :)

13. Ja to momentalno imam Komatoz, al imam zvanično obećanje od otorinca da nije rak :) Jedino da nisu sihiri kakvi jer mi momentalno svekrva ima ovo što je imao saletov ujak.
    To sranje po vratu, čisto informativno, zna iskočiti /sem upale i pu pu daleko bilo stvari/ od previše pušenja, nespavanja i tako tog nekog bahanalisanja koji iziskuje umor. Provjereno.
    Djeco, nemojte nikad pušiti cigarete.

14. Djeco, nemojte nikad pušiti cigarete.

Neću da kažem implikacije ove rečenice :))

15. Ja krenula pa stala a ti si baš morao...
    Dakle samo džoint i kite ali pod uslovom da i on vama...popuši :)

16. Сале ме истраумирао мало. :)

Jebiga matori :)
    Nisam hteo da te istraumiram, samo sam hteo da pokazem da nikada ne treba odlagati nesto ma koliko malo bilo.

Pa Sale samo to i zna. lololo

Nemo sale tebe istraumira :P <3

17. Ја тучем паклу дневно већ три године. Додуше, престао сам има неколико дана. Нисам ниједне запалио, али врло је могуће да ми је ова испод уха од пушења. Идем сутра сигурно. :)

ЕДИТ:

Dakle samo džoint i kite

Ја ките нешто не могу, али кџо може, ако нудиш. лолол

18. Nemo sale tebe istraumira :P <3

Nemoj da se praviš opasan kad svi znamo da nisi. :P <3

19. Pazi, realno je bolje da odes dok je jos sveze, da bi lakse uklonio to.
    Tako sam se ja zajebo za urastao nokat u meso.
    Bio picka sa 9 godina, nisam smeo na operaciju, sad Boga molim samo da odem pod noz.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.