Moram nekom da se izjadam :((

1. Izzie, ako ideš da loviš muža spakuješ samo gornju garderobu jer ti ona druga ne treba. Ako ideš kod prijateljice onda obrnuto jer gornje možeš i od nje da pozajmiš. :))

2. Bruce pre 2 minuta
    Izzie, ako ideš da loviš muža spakuješ samo gornju garderobu jer ti ona druga ne treba. Ako ideš kod prijateljice onda obrnuto jer gornje možeš i od nje da pozajmiš. :))

Какав боготац :Д видиш, послушаћу овај савет зубудуће ;)

форгет ми нат, ја два кофера, ништа ми друго не остаје. :Д

3. Bruse, ako ide kod muža, onda joj ni ta gornja ne treba, realno :))

4. Oblacak, sta se desi s tobom pa katana treba?

ma ništa, zezam se. Jedino ih tebao da ustanem oko šestice ispit da spremam :))

5. onda joj ni ta gornja ne treba, realno :))

Treba, mora u startu da vidi na šta je navikla da joj se kupuje :))

6. Treba, mora u startu da vidi na šta je navikla da joj se kupuje :))

Шта ти је искусан човек :))

7. Bruse, nisam to uzela u obzir :) Ali ipak mislim da joj ništa ne treba, muškarci vole što 'golije' :)

8. Кад би мушкарац постојао у овом случају :Д

9. E kako se smrkne tako ova tema oživi. :))

10. A ne postoji, Izi? Ništa, onda je možda i dobro da poneseš 2 kofera, jer kad te neki ugleda kako se mučiš da ih poneseš, ima da priskoči u pomoć, pa ko zna... ;))

11. ma ništa, zezam se. Jedino ih tebao da ustanem oko šestice ispit da spremam :))

Au.. bice dobro, bice.

12. izdržaću nekako, neko lirsko pesništvo, dosadno ko Milka Canic :)))

13. Naziv me vec smorio lololo

14. forget-me-not pre 5 minuta
    A ne postoji, Izi? Ništa, onda je možda i dobro da poneseš 2 kofera, jer kad te neki ugleda kako se mučiš da ih poneseš, ima da priskoči u pomoć, pa ko zna... ;))

Паметна девојка, добар пут ;)

15. Кад би мушкарац постојао у овом случају :Д

Onda zajebi kofere, obuci se u novo i ponesi krštenicu obavezno ;)

16. Не знам што ово пишем, али ајде, можда ми неко помогне, пре неколико месеци отекла ми је жлезда испод уха, безболна, још увек је ту, величине грашка, ишао сам код доктора, међутим локална чобанштура опште праксе се разуме у то ко Мара у крив курац, колико сам ја сконтао за ових десет година, колико ми је породични лекар. Елем, пре неки дан ми се појавила нова жлезда испод пазуха, капирам отечена лимфна жлезда, исте величине као и она испод уха, и боли при додиру, нисам још ишао код доктора, све мислим проћи ће, је ли можда неко имао искуства са овим?

17. Comatose, traži uput za hirurga od tog opštepraktičnog. Mora ti dati uput, a onda dalje proveravaj.

18. Ja sam imao žlezdu uspod uha kao manji, bila je bašš veeelika i uočljiva, ali se sama povukla nakon nekog vremena..

19. Comatose, traži uput za hirurga od tog opštepraktičnog. Mora ti dati uput, a onda dalje proveravaj.

Ишао сам за ову испод уха, још пре три месеца, тада ми је рекла да због прехладе, међутим то не пролази, али не смета ми, мрзи ме да идем. Ова испод пазуха ми се појавила прексиноћ, али још увек нисам отишао код доктора, капирам ако ми не прође до недеље, идем код породичног, па шта бог да.

20. Može biti i od neke urasle dlake, ali najbolje da je hirurg pogleda pa da ti kaže. Ujedno neka proveri i tu prvu jer nije isto jedna ili dve da se pojave.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.