Moram nekom da se izjadam :((

1. Sale je l' bio ujka pušač?
    Meni je npr.dok.držala litiju o čuvanju grla, onako usput pita Nadam se da niste pušač. -Jesam. - Nemamo šta više da pričamo.
    I u pravu je žena.
    E, a priča mi drugarica koja živi u Holandiji kaže sad je tamo ludilo. Ne smiješ duvan zapaliti nigdje, samo travu. I blebaju se žešće no ikad jer je čista.

2. Седим за својим радним столом код куће и по инерцији пустих Најтвиш. Ах, сећања из средње школе похрлише, убише ме.

3. Sale je l' bio ujka pušač?

Ja mislim da jeste. Msm da je dobio rak jezika od pusenja, nisam siguran.

4. Хоћу буразеру. А што се тиче урастања, оперисао сам оба велика прста на ногама, није ништа страшно. Сама операција уопште не боли, касније током дана, када пусти анестезија, мало само.

5. Moj ćale je pušio 20 godina bez prestanka. Kašljao svako jutro po pola sata. Na kraju ga keva natera da uzme neke tablete, popio dve table tih lekova, i prestao da puši. Evo ima već 3 godine kako cigaretu nije stavio usta. :)

6. Хоћу буразеру. А што се тиче урастања, оперисао сам оба велика прста на ногама, није ништа страшно. Сама операција уопште не боли, касније током дана, када пусти анестезија, мало само.

Ja moram na oba samo treba sad da smanjim upalu i dogovorim se sa hirurgom moim. A znam da ne boli nego ne znam sto me stra' . Al skupio salac muda!

Moj ćale je pušio 20 godina bez prestanka. Kašljao svako jutro po pola sata. Na kraju ga keva natera da uzme neke tablete, popio dve table tih lekova, i prestao da puši. Evo ima već 3 godine kako cigaretu nije stavio usta. :)

Ako su tabex i moj cale se tako resio. Popio nekoliko tabli i evo ga, nije uzeo cigaru oko 2 godine. A pusio oko 30.

7. Ako su tabex i moj cale se tako resio. Popio nekoliko tabli i evo ga, nije uzeo cigaru oko 2 godine. A pusio oko 30.

Mislim da su se zvale ziban, tako nešto. :)

8. Svrebe me testisi neverovatno jako i to redovno, znojava su skoro uvek... crvena i otečena su od neprestanog češanja mora da je zbog toga što ih brijem redovno a i sumnjam da je zbog jedne romske prostitutke koja mi je obradjivala iste... Moram kod doktora verovatno, samo ne znam kako da mu objasnim ovu moju situaciju... Imam i još jedan problem mnogo drkam po ceo dan skoro, cak i kad imam redovan seks, imam 25 skoro, nisam pubertlija a kad sam bio u tim godinma bilo je još gore, nekad dobijem grč u ruci koliko preteram, možda 20tak na dan ga izbacam većinom noću krenem u pohod i sve tako do ujutru, problem je u tome što ako to ne uradim ne mogu da zaspim a i ovako isto zato što ne prestajem tako da patim od nesanice i hroničnog umora... Nisam seksulni zavisnik čak i počinjem da mrzim seks zbog svih ovih problema ali eto moram da drkam jer me telo to zahteva...

9. Смарају ме неке ствари на овом сајту... Пих... А иначе ме боли курац, али сад ме нешто нервира....

10. I mene isto,necu ja jos dugo biti ovde,mozda jos mesec dana i odo...

11. Ал брате, реци ми чији си дупли, пре него што одеш? Један мали пвт, неће те убити, нећу ником рећи, мајке ми!

12. Imas PVT,eto kaci navalio :)

13. видеЈо х)
    Фалааа <3 <3 <3

14. Е Бојане, ја га гањам од када се појавио, тако да мораћеш да будеш стрпљив.

15. enemy, mene generalno irtiraju promene..taman se naviknem na jedan sjat oni mi izmene:) ti je valjda normalna reakcija..

16. Ja kontao da cu ga upecati na sazaljenje lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.