Moram nekom da se izjadam :((

1. Либлет, нису промене у питању, него нормалне друштвене појаве које се и овде, јелте, појављују, а мене нервирају јер доста блејим на сајту. На промене сам се већ и навикао.

2. a, to:) e pa to je druga stvar.

3. uhvati me neka seta, kada sam naleteo na ovo... mada nije da se jadam...
    http://www.youtube.com/watch?v=bpqDa-cDatA

4. Au na sta si ti mene sada podsetio...ja skroz zaboravio na ovaj crtani.Sad i mene hvata,al to nije za jadanje,ja to gotivim...

5. a gotive ga svi, nego da nije neko gledao možda ovaj film, da kaže valja li šta... da ga ne skidam ako je krš...
    http://www.acrobatfilm.com/index.php?option=com_jmovies&Itemid=84&task=detail&id=47

6. a gotive ga svi, nego da nije neko gledao možda ovaj film, da kaže valja li šta... da ga ne skidam ako je krš...

Gled'o.
    U suštini nije prećerano dobar al' realno ne možeš reć' n da je loš. Moj ti je savjet da odgledaš torima pa ti vidi.
    I ne zamjeri mi ako se razočaraš :)
    Evo da ne bude spam.
    Jadičio sam se sa sestrom i izgubio 20 eura.

7. razbila sve plitke tanjire u kući

8. Полако, клипсаро, мајку му, што дрхтиш к'о Мухамед Али

9. hahahhahhaha ne drhtim, nego sam ih stavila na rub radne plohe u kuhinji i okrznem ih dupetom i sve razbijem
    ubiće me mater

10. Oće to ko ima dupe....

11. Eclipse pre 22 minuta
    razbila sve plitke tanjire u kući

Хмммм... Што кажу старе жене, чим девојци почињу да испадају кашике, виљушке и ножеви из руку и чим почиње нехотице да ломи посуђе по кући, значи да је време да се удаје. :))))))))))))))))))))

12. ma vrijeme je meni već odavno da se udam :DDD

13. Haha, pa da te bije ko onomad :))

14. ma nek bije cakana, da se ne lažemo, volimo mi kad ima tešku ruku :DDDD

15. Jes, da me omlati da se osetim ko žena.

Bež, ako krenemo opet zaključaće i ovu temu. :D

16. pa da manijače, ih, ja volim to, sam po glavi da ne tuče i da ne čupa kosu previše

17. Jes, da me omlati da se osetim ko žena.

plus milijon! si žena il nisi žena!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.