U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Apstiniram.
Либлет, нису промене у питању, него нормалне друштвене појаве које се и овде, јелте, појављују, а мене нервирају јер доста блејим на сајту. На промене сам се већ и навикао.
a, to:) e pa to je druga stvar.
uhvati me neka seta, kada sam naleteo na ovo... mada nije da se jadam...
http://www.youtube.com/watch?v=bpqDa-cDatA
Au na sta si ti mene sada podsetio...ja skroz zaboravio na ovaj crtani.Sad i mene hvata,al to nije za jadanje,ja to gotivim...
a gotive ga svi, nego da nije neko gledao možda ovaj film, da kaže valja li šta... da ga ne skidam ako je krš...
http://www.acrobatfilm.com/index.php?option=com_jmovies&Itemid=84&task=detail&id=47
Gled'o.
U suštini nije prećerano dobar al' realno ne možeš reć' n da je loš. Moj ti je savjet da odgledaš torima pa ti vidi.
I ne zamjeri mi ako se razočaraš :)
Evo da ne bude spam.
Jadičio sam se sa sestrom i izgubio 20 eura.
razbila sve plitke tanjire u kući
Полако, клипсаро, мајку му, што дрхтиш к'о Мухамед Али
hahahhahhaha ne drhtim, nego sam ih stavila na rub radne plohe u kuhinji i okrznem ih dupetom i sve razbijem
ubiće me mater
Oće to ko ima dupe....
pa da, hoće :)))
razbila sve plitke tanjire u kući
Хмммм... Што кажу старе жене, чим девојци почињу да испадају кашике, виљушке и ножеви из руку и чим почиње нехотице да ломи посуђе по кући, значи да је време да се удаје. :))))))))))))))))))))
ma vrijeme je meni već odavno da se udam :DDD
Haha, pa da te bije ko onomad :))
ma nek bije cakana, da se ne lažemo, volimo mi kad ima tešku ruku :DDDD
Teška ruka=Mir u kući
Jes, da me omlati da se osetim ko žena.
Bež, ako krenemo opet zaključaće i ovu temu. :D
pa da manijače, ih, ja volim to, sam po glavi da ne tuče i da ne čupa kosu previše
plus milijon! si žena il nisi žena!