Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Apstiniram.
Либлет, нису промене у питању, него нормалне друштвене појаве које се и овде, јелте, појављују, а мене нервирају јер доста блејим на сајту. На промене сам се већ и навикао.
a, to:) e pa to je druga stvar.
uhvati me neka seta, kada sam naleteo na ovo... mada nije da se jadam...
http://www.youtube.com/watch?v=bpqDa-cDatA
Au na sta si ti mene sada podsetio...ja skroz zaboravio na ovaj crtani.Sad i mene hvata,al to nije za jadanje,ja to gotivim...
a gotive ga svi, nego da nije neko gledao možda ovaj film, da kaže valja li šta... da ga ne skidam ako je krš...
http://www.acrobatfilm.com/index.php?option=com_jmovies&Itemid=84&task=detail&id=47
Gled'o.
U suštini nije prećerano dobar al' realno ne možeš reć' n da je loš. Moj ti je savjet da odgledaš torima pa ti vidi.
I ne zamjeri mi ako se razočaraš :)
Evo da ne bude spam.
Jadičio sam se sa sestrom i izgubio 20 eura.
razbila sve plitke tanjire u kući
Полако, клипсаро, мајку му, што дрхтиш к'о Мухамед Али
hahahhahhaha ne drhtim, nego sam ih stavila na rub radne plohe u kuhinji i okrznem ih dupetom i sve razbijem
ubiće me mater
Oće to ko ima dupe....
pa da, hoće :)))
razbila sve plitke tanjire u kući
Хмммм... Што кажу старе жене, чим девојци почињу да испадају кашике, виљушке и ножеви из руку и чим почиње нехотице да ломи посуђе по кући, значи да је време да се удаје. :))))))))))))))))))))
ma vrijeme je meni već odavno da se udam :DDD
Haha, pa da te bije ko onomad :))
ma nek bije cakana, da se ne lažemo, volimo mi kad ima tešku ruku :DDDD
Teška ruka=Mir u kući
Jes, da me omlati da se osetim ko žena.
Bež, ako krenemo opet zaključaće i ovu temu. :D
pa da manijače, ih, ja volim to, sam po glavi da ne tuče i da ne čupa kosu previše
plus milijon! si žena il nisi žena!