Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Meni su jednom operisali nogu, ali nije bilo šanse da se zajebu, pošto je iz te koja treba da se operiše curilo nešto crveno. ;-)
Znači ja sledeći put kad uđem u ordinaciju moram bar upadljivije da ćopam na levu nogu :D A štO joj učini kad je bilo krvi?
Nisam ja ništa uradio sa njom...nego neka naša braća. :-D
Što su ti fina ta braća... :D
Braća po materini, Lavando, po materini....
Ne čitaju me više ni moji pratioci
Не могу да деинсталирам јебени Windows Internet Explorer ни помоћу Add/Remove programs- једноставно, не постоји ниједна опција да га трајно макнем. Он је уватио корене у мом компу па бог.
Preminuo naš idejni vođa, veliki gospodin i mučenik dr Vojislav Šešelj. Neka mu je vječna slava.
Slagali su me da je umro Šešelj, pu, gamad.
pa bio umro
vaskrs'o
Ja sam opsednuta svojom nogom, samo o njoj pričam... Pizdim zbog nje, boli i nije zanimljivo i smaram sve sa nogom i sebe samu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Svi vi koje ne boli noga nemate pojma koliko ste srećni ljudi! Možete da trčite...
Vozi bicikl.
E moj Jankovicu. Koji OS? To se ne brise iz add/remove, vec u add/remove Windows components. Samo da znas da je IE shell za neke aplikacije, pa nece moci da rade bez njega.
Danas mi na poslu bilo dosadno i uđem s fona na Vukajliju, po prvi put. Kad sam izašao, pogledam račun, manje 4 marke! KAJZENE OĆU MJESEC DANA KTITORA!!!
to ti je kazna što na poslu ideš na internet - biznis tarifa :)
Ne mogu da gledam ništa od ovih serija. Sve su mi gluposti bez smisla. ''Mitbasteri''- idiotluk na kvadrat, znam, kažu, velike su face, treba me razapeti zbog ovoga što sam rekla, onda (sad me treba kamenovati) ''Štreberi''? Koliko kontam fora je da je to ljudima ovaj tip humora, koliko su mi razjasnili: ''Jako je smešno jer oni porede život sa kvantnom fizikom o kojoj ja pojma nemam.'' Ja imam, pa mi opet nije toliko smešno, ima dobrih fora, ali zasiti se prebrzo čova. Ono sa majkom kako je sreo mi nije smešno ni malo, a stvarno se trudim... Verovatno nisam normalna, već mislim tako, pošto svi oko mene se krste. Što sam starija Saut Park mi deluje kao teško preterivanje... Mora da je od zimske depresije. :)
Gledam samo Pajtona, animirane crtaće, Sunđer Boba, Garfilda, Must Love Cats, i kučiće, Monka, ponekad Histori. Smorena, that's pathetic. Priznaj sebi dete da si postala emu, emo? Tako nekako. Ne, još gore, ja sam emuhipster. x)
Pih, Bruse, lako se sa sirotinjom zajebavati...
Čuj, sa sirotinjom, ti imaš telefon koji može na internet - moj telefon može da se registruje kao smrtonosno oružje...
Aj, da batalim što su dva lika koja jako gotivim ignorisala moj... Izliv.... Patetike, ali, nešto mnogo bitnije.... Kako ste zacrneli ta slova? :D