Moram nekom da se izjadam :((

1. Ko vas bre ne voli prekodrinska braćo?
    To mora da su ovi LDP-ovci!
    Poklaćemo mi to čim se pre Vojo iz Haga bude vratio, evo, živi bili pa videli.

2. Ви нисте срби. Ви сте само поправослављени муслимани. Што се нисте дичили српством у време кулина Бана, у време Твртка Котроманића, у време Степана Томашевића, херцега Стјепана Косаче... Ви сте ти неки нови срби, који нас праве србе уништише. Зовите се босанци, бошњаци, балије, добробошњани, српскисти, републиканци... Мени не требате.

3. Ближи се испитни рок. ;(

4. Ви нисте срби. Ви сте само поправослављени муслимани. Што се нисте дичили српством у време кулина Бана, у време Твртка Котроманића, у време Степана Томашевића, херцега Стјепана Косаче... Ви сте ти неки нови срби, који нас праве србе уништише. Зовите се босанци, бошњаци, балије, добробошњани, српскисти, републиканци... Мени не требате.

Ajde, muči jadan!

5. Ви нисте срби. Ви сте само поправослављени муслимани. Што се нисте дичили српством у време кулина Бана, у време Твртка Котроманића, у време Степана Томашевића, херцега Стјепана Косаче... Ви сте ти неки нови срби, који нас праве србе уништише. Зовите се босанци, бошњаци, балије, добробошњани, српскисти, републиканци... Мени не требате.

Па били смо у саставу србије баш кад су ти владари владали, барем мој град лолоо

6. Највећи србин кога сте дали "српству" звао се Мехмед Паша Соколовић. О чему ми причамо?

7. Dobro je,Ajaxe,dobicete i vi nezavisnost

8. Србија је независна. Јесте курац, али више него РСка.

9. Ви нисте срби. Ви сте само поправослављени муслимани. Што се нисте дичили српством у време кулина Бана, у време Твртка Котроманића, у време Степана Томашевића, херцега Стјепана Косаче... Ви сте ти неки нови срби, који нас праве србе уништише. Зовите се босанци, бошњаци, балије, добробошњани, српскисти, републиканци... Мени не требате.

Unsuccessful troll is unsuccessful.

10. Ајаксе, не тролуј! Што се историје тиче, ја се позивам искључиво на Деретића. Он каже да су још Римљани Србе звали Илирима, што значи да су осим Грка, Албанаца (дошли са Турцима у 14. веку) и Бугара (који су иначе татарског порекла), сви на Балкану су Срби. Албанци и Хрвати неоправдано себе сматрају потомцима Илира јер је 70% Хрвата српског порекла, а бар 30% Албанаца су Срби које су Албанци асимилирали. Значи сви људи у Босни су Срби, било православне, било католичке, било муслиманске вероисповести (атеисте не рачунам, они се подразумевају). Немам ништа против Срба из Босне, Херцеговине, Далмације, Славоније, Барање... Они су веће Србенде од нас Србијанаца.

11. Jedinstveni,sad i ti trolujes

12. Punjac malopre
    Jedinstveni,sad i ti trolujes

Оно.. стварно тролујем, признајем. Ако признаје пола му се додаје. Морам да се извиним свима. Понело ме градиво... овај тема...

13. E, moj, Ajakse, da se takvi kao ti nešto pitaju otišli bi Srbi u kurac odavno.

14. Па је л' могуће да сам написао дефку пре 2 сата скоро и тренутно је 3:1. Није ми битно да ли је у плусу или минусу, битније да се читају дефке, али ретко ко их чита изгледа.

15. Ima nekih koje sam ocenio pre sat-dva i to im je jedina ocena do sada...

16. Ispalo je da moram opet da zakažem rendgen stopala i skočnog zgloba i sestri je trebalo 2 minuta da skonta šta otkucan tekst na latinskom znači... I sve mi je blenula u noge u nadi da ću joj ja otkriti stopalo koje noge je u pitanju... Tuga..

17. Jbt...zamisli da si mačka pa da imaš četiri noge. Koja bi to tek frka bila.

Ovako su šanse da pogodi pravu bile pola-pola... :-)

18. Kurde, kako ja ne shvatam vas ljude koji sve gledate sa vedrije strane :D Ali ae lepo je to :) Možda je mogla da pomisli i da je ruka, ko zna.. Bitno da je imala tonu šminke na faci i nadrndani izraz lica :D

19. Sakatog me napravio ćaća - treća noga do koljena kraća.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.