Moram nekom da se izjadam :((

1. Dože previše si se opustio.

2. @Džimi
    Pa namerno nisam stavio primer. Piše da nije obavezan, a po mom mišljenju bila bi neka već 100 puta viđena konverzacija (svako može da zamisli primer u kojem bi bilo prikladno upotrebiti ovaj izraz, kao što je Džoni Kurajber i napisao u komentaru: "Jedva čekam da upotrebim ovaj izraz!")

Текст Glup si, drugačije rečeno по мом мишљењу није довољан за тело дефиције, нарочито кад се ради у првокласном аутору попут тебе.

Ali o tome i pričam, kako li bi lagano tek bila obrisana da je stajalo samo: "Glup si." ?
    I nije bitna ova definicija nego princip. Šta da na primer ti nisi bio on-line i ona nakupi +50. Ti se uloguješ i pomisliš: Koje sranje, a ima +50, i ne verujem da bi je tada obrisao. A valjda treba obrisati svaku koja to zaslužuje, ili zavisimo od "tajminga" moderatora?
    Hvala na iskrenom odgovoru (ne foliram se).
    Stavljam ovaj "slučaj" ad acta ;-))))))))))))
    EDIT @električar
    Hahahahahahahaha
    Lepo kažu: Moram nekome da se izjadam, a najvolem električaru

3. Koje sranje, a ima +50, i ne verujem da bi je tada obrisao.

Веруј ми, бих. Брисао сам и неке са плус 700.

Пази, ја могу да ти је вратим, није никаква фрка, али реално није она дефиниција на твом нивоу, нити на нивоу 2012. године. Уосталом, нека просуде остали аутори.

4. Pusti ti žgadiju koja se jada ovde za uganutu trepavicu i žiganje u kolenu. Ti si #1 i od tebe se očekuje da budeš iznad tih ljudskih problema.

5. Išla sam napolje, udahnula i evo sad se plašim da ću da izdahnem kad otvorim knjigu :D Ali hvala na savetima!

6. Уосталом, нека просуде остали аутори.

Da se vrati!
    Dože, pored ovog "Glup si" dopiši " Lupetaš k'o Maksim po diviziji. Izgovorio si notornu glupost da bi ti se i dvogodišnje dete smejalo, nemaš pametnija posla nego da mene smaraš."
    A u primer ubaci razgovor između umišljene likuše i dobro obrazovanog i obaveštenog momka.

7. Dože, pored ovog "Glup si" dopiši " Lupetaš k'o Maksim po diviziji. Izgovorio si notornu glupost da bi ti se i dvogodišnje dete smejalo, nemaš pametnija posla nego da mene smaraš."
    A u primer ubaci razgovor između umišljene likuše i dobro obrazovanog i obaveštenog momka.

Чек, хоћеш да се врати, да би он дописао пун курац текста?
    Боље нека напише нову. Не дописује се испуштено. Они који су оценили, нису за то гласали.

8. Ok. Neka napiše novu. Ali mi se činilo da može da se dopiše.

9. obrijao glavu. učim kao blesav i mnogo kriminalno izgledam...

10. Много народ једе говна.

11. Pošto ne znam za koju je ovo temu, ja ću ovde da napišem.

Ulazim u gajbu i keva nešto kenja sa vrata, nisam ni ušao ona se dere. Naime, nakon bonga, 2 pajpa, nargile i par handmade pajpova, našla mi je još jedan duvački instrument. I ja sam se obradovao jer nisam znao da imam još nešto. Kad mi je pokazala šta je našla, zamalo da zaplačem od smeha.

Jednostavno, žena ima traume, uskoro će pomisliti da je vazduh od vutre.

Ovo je našla:
    http://www.intercrown.net/levak.jpg

12. Počeo si da šmrčeš benzin, jbt, ko oni crnci?! :-)))))

13. Odličan rad ima, iako je malo skup ;)))

14. НаркомАн

+china ololol
    sad ošo po vodu, i čujem kako prepričava šveci svoj fail. :)

15. Додатак мом јадању - "лолололо". Убило. Поквасило косу и опрашило. Сморило.

Кева ти је фаца.

16. solidno se proveo za vikend, bar mi kazu. ali posle prespavanog dana, i dalje defragmentirana memorijska kartica u glavi nece da mi kaze sta je bilo tako solidno... mrzim

17. Buksna šmrče gudru, duvanje ga više ne radi.

18. Koji kurac se deđava sa sajtom?

19. Сутра полажем вожњу, и нико ми не верује да ћу положити. Још ме неки зајебавају, а тестове научио све, возим доста добро, искрен да будем. Е, тукија ће мог да добију када положим па кад им буде нешто требало, мртви да се преврћу нећу им помоћи, ово ћу им запамтити. Није лепо, ал' сам говно.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.