Moram nekom da se izjadam :((

1. Pogrešna tema.

Ако је порука за мене, на коју требам да избацујем тај ђубар?

2. Е, јеби га. Ја контао да сте старији (а вероватно и јесте) и мудрији од мене, па да ћете ме напушити само тако због мог става, а могао би неко да ме спусти мало на земљу што се тога тиче. лололол

3. Vidi, vako, krompiru, kolko god ti znao dobro da voziš, 80% padaš. I malo se isparanojiši pred polaganje, dobra je ta trema pred vožnju, ja kad sam polagao prvi put, pao sam baš zato što sam bio previše opušten. Drugi put sam se namenski malčice usrao, vrteo glavom oko sebe, pratio kola levo-desno, gore-dole, pešake, oblake, i rekli mi da sam veoma pažljiv i da dođem po dozvolu sutra.

EDIT: Ovo da 80% padaš, to sam lupio, al ako padneš, kažeš sebi, pa dobro, ionako je velika šansa bila da padnem. Ako položiš, super. Ja sam se žestoko izbedačio posle padanja. Al tek kad uzmeš dozvolu provališ koji je pičkin dim to polaganje.

4. Ja sam položila iz trećeg puta, i to na pogrešnoj strani. Numem ti pomoći :(

5. Кромпир, сутра требаш писати на овој теми, не данас :))

6. Puna kuća rođaka koji dođu 2-3 puta jednom godišnje da piju i jedu za džabe. Doduše ovaj put nije za džabe, ali i dalje me nerviraju. I to svi nenajavljeno došli, niti mogu dizađem iz kuće, niti da pričam s njima jer jedu od kako su došli, bukvalno. Nolajfovanje za rođendan, do jaja.

7. Радјард, добар став. Ја сам и самоуверен и уплашен у исто време. Одржавам неки ниво сталожености, али стално вртим главом у свим правцима и пазим.
    Ау, Мурињо, сад си ме сјебао. Сад падам сто посто. Пукох 6000 динара, или ако оманем 36 негативних (лололо) пуцам само 3000.

8. dođu 2-3 puta jednom godišnje

лолшта

9. Dunja stara kol'ko i ja, eto šta.
    Dođu jedno 2-3 puta godišnje*

10. Хахаха! Срећан 18. !

11. piješ dunju svog godišta i jadaš se... tek je ovo za temu pohvali se...

12. Хахаха! Срећан 18. !

13. Ау, Мурињо, сад си ме сјебао. Сад падам сто посто. Пукох 6000 динара, или ако оманем 36 негативних (лололо) пуцам само 3000

Šta bre, otkud šest soma?? Je l' to opet počelo polaganje testova i vožnje u paketu i u istom danu?

14. Jebiga, kad raskineš sa curom

15. Jbt, ovde više muškarci kukaju zbog raskida nego žene.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.