Moram nekom da se izjadam :((

1. DA DA ČITAJTE SOKLENDŽU!

2. E Elektičaru idi grickaj repić od svinje. :)

3. Cakana nemoj si soklendža lolo

4. Napolju ima minus 50! Ko god ne mora, neka ne izlazi na ovu vetruštinu... Ja sam se zaledila! I kakav je ovo red vožnje, dvanaesticu čekam 20 minuta, a trinaestica prođe 5 puta za to vreme, da l' su oni normalni? Ne osećam ni ruke ni noge...

5. fmn, jednu grejanu rakiju, pa da vidiš kako će udovi da se odlede :D

6. Nemam, Kris, nemam ništa osim čaja i kafe :) Sad sam se malo otkravila :)

7. Pušim kutiju dnevno. Prihvatam sve sugestije za pomoć od odvikavanja. Pošto, jelte, nemam snagu volje.

8. kakav je ovo red vožnje, dvanaesticu čekam 20 minuta, a trinaestica prođe 5 puta za to vreme, da l' su oni normalni?

Ja bih glat rek'o da je UBEDLJIVO najluđi red vožnje kod Vuka! 'Nači čekam jebenu šesticu, sedmicu ili četrn'esticu (a i kad naiđu, moram da se pekedžujem, što bi rek'o moj ortak) 100 godina, a dvojke na svaka 2 minuta samo piče, i to prazne! 'Nači češće su od trijeskecova, keve mi! Jebem li im familiju nenormalnu.

9. To ti kažem, ovo nigde nema... Ajde da je toplije, pa i da čekam, al' ovo nema smisla... Važno da je na snazi novi sistem plaćanja karata, to je najbitnije!

10. Napolju ima minus 50! Ko god ne mora, neka ne izlazi na ovu vetruštinu... Ja sam se zaledila! I kakav je ovo red vožnje, dvanaesticu čekam 20 minuta, a trinaestica prođe 5 puta za to vreme, da l' su oni normalni? Ne osećam ni ruke ni noge...

Па ти уђи у тринаестицу до Господарске Механе или Железничке а тамо онда преседни на тројку, седмицу, деветку, зависи шта ти треба.
    Ја кад идем негде променим по два, три, некад и четири (а ако налеће контрола а нисам узео маркицу онда и више) било аутобуса било трамваја иако рецимо имам један. Наравно све то у случају да ми не налети овај који ми треба први.

11. Išla sam od železničke, tu sam čekala, zapravo... Razmišljala sam da uđem u bilo šta, samo da se ugrejem, ali naišla je dvanaestica na kraju...

12. u bre, fmn, mogla si kod mene na čaj da dođeš, kad si već blejala u komšiluku :)

13. Pušim kutiju dnevno. Prihvatam sve sugestije za pomoć od odvikavanja. Pošto, jelte, nemam snagu volje.

ja se lomim već neko vreme da ne propušim ponovo..ostavila sam pre četiri godine i nisam dim povukla za to vreme a sad me steglo nešto...samo što ne otmem nekom cigaru..

14. Ја нисам пурњао од новембра и јуче запалио једну, пресела ми.

15. Ne dajte se nepusaci! Ja sam uz vas! :)

16. Ја пушим паклу дневно и супер ми је. Кад пијем, могу и две бити. Мерак ми, јебига.

17. Kris, nisam se toga setila, jbg... :) A i ne znam gde si tačno... Neki drugi put, ionako sam često u tom kraju :)

18. Кад пијем, могу и две бити.

Pa da se propijem, da i meni bude merak??? :))))

19. Pušim kutiju dnevno. Prihvatam sve sugestije za pomoć od odvikavanja. Pošto, jelte, nemam snagu volje.

Alen Kar ''Lako je prestati pušiti''. Svi koje znam da su je pročitali-prestali su, uključujući i mog ćaleta koji je 40 godina pušio.