Moram nekom da se izjadam :((

1. Nego, ja dođoh ovde da se izjadam-dete mi je u fazi prohodavanja, samo traži da se vodi, kičma-trans, dakle... Da l' da kupim kosmodisk?

2. Kupi bre dubak...

3. Kupila, neće, bacila pare. A ovi današnji pedijatri srećni što neće, kao dubak ne valja, bla, bla...

4. Ne mogu da otvorim ni jedan link

5. Kupi crnca da ga voda.

6. e ja presto da purnjam cigare prije 8 mjeseci, samo ugasio na pola cigare i to je to. Sinoć uzo cigaru od Kostića, kad umro nisam, ko da mi je neko sasuo lopatu pepela i uglja u usta. Ljebte...
    El em, meni bilo jebeno malo na početku, najgore mi bilo poslije jela. A samo malo da se mućne glavom i može se prestat sa duvanom.

7. E, to mi nije jasno. Što si uzeo, ako si prestao?

8. Sinoć uzo cigaru od Kostića

Ja od njega oras ne bih uzo, sto kaze Cakana. olololo Zezam se.

kad umro nisam, ko da mi je neko sasuo lopatu pepela i uglja u usta. Ljebte...

Pokusao je da te ubije.

9. Bolesna sam u pm. I moram svima da stavim do znanja, jer mi fali neko. I pička sam, ali šta sad...

10. Ja od njega oras ne bih uzo, sto kaze Cakana. olololo Zezam se.

brate, ne budi čkapi, reci lijepo bez ovog pederskog ''zezam se''... ololololololo

11. Ne smem, sad je moderator.

12. e moji vi, ja ga godinu dana znam uživo, pojma nemate

13. Kakav je ovako? Mislim kao covek.

14. Sakso, zove se baby walker belt, potrazi na internetu, ne znam nasu rec.

15. Ko čoek je dobar, ja bi vas sve napljuvo što serete povazdan o njemu.

16. Ravno 2 godine na sajtu, ne znam dal da se pohvalim ili požalim ..

17. pofali se komšo, još si među 100, možeš se i kurčit

18. Ma bjež ba komšo, ja mislio dobiću pičke kakve kad se počnem kurčit da sam upo u 100 ono ništa, magla..

19. Ravno 2 godine na sajtu, ne znam dal da se pohvalim ili požalim ..

Srećna dvogodišnjica. Da bude još sto :)))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.