Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Progutaj još jednu, možda poćera taj komadić....
Mom razrednom se pre nekoliko nedelja ubio sin, jedinac, 24 godine. Legao je na šinu i odrubio mu glavu, posle su roditelji morali da ga identifikuju, bezglavog, a pre godinu dana mu se desila nesreća, isto sa vozom, sjebao mu je šaku i ruku, zamalo da ostane bez ruke. Bio sam na sahranu, video razrednog kako plače i kako jeca, a čovek je takav da čim ga vidiš nasmeješ se, stvarno je čovek dobar, i uvek mi je izašao u susret šta god da mi je trebalo, a sada je skroz ovako sjeban, ne smeje se više. Prošlo je nekoliko nedelja, a i dalje sam sjeban zbog toga.
fali mi 1500 za ozija, a necu da trazim mojima jer sam pao na popravni
Ljuuuudi… Oću živa da se pojedem već treći dan… :(
Setila sam se da nisam obišla ceo krug kad sam išla da ‘okadim parohiju’ da se tako vukajlijaški izrazim, i jako mi je žao sad. :( Nisam mogla da prođem od neke jebene žardinjere pa sam se vratila, i ko velim okolo ću da nastavim, a onako pogubljena kakva sam bila, za tih deset koraka zaboravim i zapričam se usput. :(
Stoga se sad izvinjavam svima koji su sedeli počevši od onog dečka koji je sedeo do Duba pa tamo negde do Ninke ili kome sam se javila poslednjem sa te strane, ionako sam zapamtila nabrzaka jedva 4,5 ljudi iz tog donjeg doma gde je sedeo podmladak.
Stvarno sam sve osim nevaspitana, a pogotovo mi nije bila namera da bilo koga uvredim. :(
Još jednom, izvinite za propust.
E sad će biti fazon kad me niko nije od njih ni registrovao, pa bude: Šta sad ova pravi dramu, mo’š misliti koji je bitan faktor…
Učestvujem u žalosti.
Natjerala sam sebe da odgledam Montevideo.
WHYYYYYYYYY, GOD, WHY?!
Govno jebeno.
Užasno sam uradio prijemni. Mnogo sam učio, jedno tri meseca bez prestanka, prešao više puta svaku zbirku. Pred prijemni sam mnogo učio i zato sam se umorio, dan pred toga me je bolela mnogo glava i nisam mogao da zaspim, nisam spavao uopšte. Prvi prijemni je bio lak ali sam ga loše uradio. Posle toga sam bio previše umoran, pa nisam mogao da ponavljam za sledeći. To je bilo juče. Danas sam imao matematiku, koju znam još bolje nego srpski, ali sam to uradio još gore, jer sam bio još umoreniji.
U govnima sam. Iako imam mnogo bodova iz škole, loše sam uradio prijemni. Nemam šta da upišem osim gimnazije, za koju ne znam da li ću imati bodove. Drugi su samo prepisivali, a nemaju ni delić znanja kao ja. Niko nije prošao kroz traume kao ja, niko se nije ubijao od učenja, niko nije povraćao od nervoze kao ja, ali "oni" će imati više bodova nego ja.
Nije mi krivo zbog toga ali se brinem zato što će zbog toga povećati granicu za mnoge srednje, uključujući i gimnaziju. Ako ne upišem gimnaziju, napraviću najveću grešku u mom životu.
Због пријемног у средњу се потресаш? Еее.. :)
Da zbog narednih četiri godine i verovatno ostatka života.
sine Vlajko, ako upises gimnaziju, napravices najvecu gresku u svom zivotu.
ne se nerviras ;)
Aj pokaži mi tvoj doktorat...
Odmori, Vlajko, kad vidiš posle koliko je srednja u stvari go kurac od ovce biće ti smešno. Odatle ti treba samo jedna stvar a to su radne navike, inače možeš da ideš i u srednju đubretarsku, totalno svejedno.
Dobro, ako planiraš posle tehnički fakultet znatno ćeš sebi da olakšaš život ako ne budeš mnogo spavao na časovima matematike al ni to nije pod obavezno.
E, da sam se ja nervirao zbog loše urađenog prijemnog sad verovatno ne bih bio ovde nego u ludari lolo. Vlajko, k'o što ti reče Grujan, ako 'oćeš da učiš i imaš navike onda te boli kurac, onda je apsolutno svejedno šta ćeš da upišeš. Možda ti je čak i bolje da upišeš nešto slabije, manje učiš nego u gimnaziji.
Edit:
A možeš i da upišeš šta god hoćeš sem medicine, tako da ono, srednja na kraju ispadne kurčina.
Gimnazija je previkana škola, more bit dobra jedino za diplomatiju (čisto fore radi) i za novinarstvo, ostali fakulteti karington.
У праву је човек, зато је машинбраварска и металопрерађивачка одлична.
kazes decku drugarski da se ne nervira, a on se pravi pametan... ko mi je i kriv kad glumim psihijatra za dzabe. btw, moj doktorat nije daleko, ali ga sigurno nisam zaradio time sto sam isao u gimnaziju. a u gimnaziji sam drko kurac, zajebavao se, nikad bio na chasovima, duvao i pjanio se po ceo da, pa onda seo i zagrejao stolicu, i na prijemnom za fax od 60 imao bodova i naravno upao na budzet pre glupana koji su 4 godine otpadali u skoli i nervirali se oko proseka, povracali i ne spavali zbog prijemnog... kako je dobro kad si sa 15 godina najpametniji na svetu pa vec znas kako ce zivot da ti se odvija... -.-
dođem kući nakon 2 mjeseca, sva sretna i tako...
uđem u svoju djevojačku sobu, opet sva sretna što ću tu spavati, kad u sobi haos, aj, jebeš ga, ne koristi se soba pa se u nju taloži svašta, spremim ja to sve i raspremim krevet, kad tamo... kraj kreveta kondom !!!!
moja kretenska braća jebu svoje drolje u mojoj lijepoj djevojačkoj sobi
e aj sad da oni nemaju gdje jebati, pa bi razumjela, nego imaju svoje sobe
ljuta saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
joooooooj kako ću ih danas postrojiti i ispičkati ih... jebem im sve da im jebem i život i boga
Polako, možda su matorci? :)
Jeste, strašno je na to i pomisliti al dešava se.
a da nije mozda agata kristi zaplet: eclipse je pre 2 meseca imala ludu oprostajnu noc pred polazak nazad u veliki grad na mrske studije, i tako se kvalitetno uradila od alkohola i lakih droga, da je podsvesno privela u svoju devojacku sobu onog slatkog konobara kojeg je snimila jos proslog leta. mali je bio spreman, ali je precenio svoje mogucnosti, pa je bilo vise kondoma nego sto je on mogao iskoristiti, i tako dok je navrat-nanos oblacio pantalone pokasavajuci da ne ogluvi od eklipsinog uzvuka usled neverice u svoj postupak i nesnosne glavabolje, iz zadnjeg dzepa mu je ispao durexov proizvod i neopazeno zapao u procep kreveta... kazem, mozda... mislim, najlakse je bracu okriviti...