Moram nekom da se izjadam :((

1. LJudi zuji mi glava. Al ne u usima nego bas u glavi.
    Pocinjem da paranoisem da ovi sto mi prisluskuju misli menjaju softver pa zato imam smetnje..

2. Da ti nije mozda usla muva u glavu?

3. Ma jok, zuji ko televizor kad pustis sneg

4. Иди спавај човече, то ти је лек једини. И лудница, али добро то, тамо и онако сви иду.

5. Da ti nije usao televizor u glavu?

6. Ma jok brate,kao kad ono telefon nekad nece da uspostavi vezu.

EDIT:

Месечарка
    Иди спавај човече, то ти је лек једини. И лудница, али добро то, тамо и онако сви иду.

Kako bre da spavam kad ne mogu od zujanja.

7. Тури слушке, одвали на макс, и кад не будеш чуо своје мисли неће бит ни зујања.

Или кркни неки бенседин, колико људи и ђеце то пије, нисам могла да верујем.

8. Kako bre da spavam kad ne mogu od zujanja.

Трчи, трчи, удари главом од зид. Има да спаваш к'о бела лала.

9. Ljudi verovali ili ne, izdrkao sam i prestalo je. Moram ovo da zapisem u svoju kucnu apoteku.

10. Drkanje i rakija lek za sve!

11. ako ti se ponovi shiza u prodavnici, satri ga vratima od frižidera sa jogurtima. tako ćeš kamuflirati neželjeno dejstvo leka

12. И МЕНИ ОПЕТ НЕЋЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ АВАТАР ИАКО ЈЕ ГАЗДА РЕКО ДА ЋЕ ДО ДАНАС БИТИ СРЕЂЕНО

13. Jebale vas reakcije da vas jebale .. dosadile su fore sa pijanstvom ... msm neko nađe sliku životinje kako pije i kao komentar "jutro posle pijanke" wow, oduševljavate, plodite, jebete! Dajte ljudi, ajde malo budite kreatvivni, ako je ta fora prošla 350 puta, ne mora da znači da će proći i 351 put... ili mora?
    I kad će ovi avatari opet u funkciju, oću Mila da stavim, gospodina.
    http://img34.imageshack.us/img34/5788/44l5wdhmq3.gif
    Evo vam, napišite
    "Ovako ja vidim sebe kad odlazim iz kafane, u 4:30 ujutro"
    AHhahahahha odličan gif, brao, ide u odabrane..
    -To care, jebiii meee, tvoj sam, radi sa mnom šta god želiš, šta ti duša prohte ...

Jebote

14. Kuka baba na mačka što sam joj poslao, kaže non-stop dovlači pred prag poluudavljene miševe, guštere i zmije. Baš šteta, mnogo lep mačak, jedino što iz nekog razloga neće da prede i nije preterano umiljat.
    Evo ga dok se sunča iza kuće.

http://i47.tinypic.com/afd24z.jpg

15. Imam ispit u cetvrtak, a ne uci mi se...

16. Bogaoca slinavim i imam zajebanu kijavicu jebote na +40! prvi put da mi se tako nešto desi.
    Mogu komotno da potvrdim da promaja UBIJA!

17. djevojka mi neće puši :(((

18. јеси пробао да се запереш мало?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.