Moram nekom da se izjadam :((

1. Uhvatilo me neko prokletstvo, ne mogu da pređem preko 88 definicija! Već 5-6 put sam napisao osamdesosmu defku i svaku su mi obrisali dušmani. Nisu bile neki kvalitet, ne žalim se ali jebeno PIZDIM STALNO STOJIM NA 87 DEFINICIJA!! DRŽAVA DURADI NEŠTO!!!!!

2. KAJZUNE KTITORU NEMOJ MI BRISAT DEFKE

3. Sjebao sam kičmu, žasu. Jebem ti džakove i kante!

4. Ja reko' da te nije opet udario bus...

5. Sinoć prepijo, sjutra imam ispite, a čitavu noć nam je plejlista bila DOĐI DA MI RUKE GREJEŠ od Zlate Petrović i OČI BOJE DUGE - Drigi.... U bedaku sam.

6. Neeeeeemaaa ništa slatko... Tačno ću dumrem..................

7. Ja jeo neke mađarske kolače.

8. Pa ni da počastiš komšiluk... Pih...
    Meni se jedu oni seljački suvi s višnjama...

9. Haha, ja vadim višnje iz tih kolača lolo...

10. Pre 3 dana sam igrao Monopol sa porodicom. I deda stane na polje gde je keva imala silu hotela i morao je da joj plati hrpu para. Keva pocela da se smeje, da overava sa svima, i dok je bila okrenuta vidim dedu kako uzima pare iz banke (keva je bila i bankar). Onda skocim, prevrnem sto, razderem se: 'STA KOJI K... KRADES? IGRAJ LEPO!' i pocinjem da ga mlatim pesnicama. Svi vriste, cale me jedva smirio. Ispostavilo se da je deka samo hteo da rasitni 50000. Jbg. uz kurac zavrsi u urgentom covek... Kontam necemo igrati Monopol neko vreme.

11. Pre 3 dana sam igrao Monopol sa porodicom.

Jes ti krao?

12. Haha, ja vadim višnje iz tih kolača lolo...

Ne skrnavi! Višnje se ne vade, i šećer se ne otresa! To je sve osmišljeno za celokupan ugođaj!
    Vruće da se pali rerna... neću više o kolačima, ščuo?! :P

13. Jes ti krao?

Jok vala.

14. Vruće da se pali rerna... neću više o kolačima, ščuo?! :P

Kako komšija kaže lololo :)
    Trk u radnju po sladoled.

15. Znači, polomljen sam, nemam snage nizarašta a ne mogu jebeno da zaspim....

16. Узео да залемим џек на гитарски кабл, јер је контакт отишао од цимања, и скинем ја онај метални заштитник и гумени украс/заштитник, раздвојим кабл од џека, одсечем крај кабла и бацим, скинем оплату, уврнем жице, вратим их у џек и залемим добро, по први пут сам тако лепо залемио да не иде лем на све стране. И оставим ја кабл, и схватим да нисам вратио метални и гумени заштитник, а они морају да иду на кабл, не могу се преко џека навући.
    Е, сунце ти јебем, сад чекам мало да одмори лемилица, па ћу морати опет све испочетка.

17. Nestalo piva na koti 96!

18. Зајебала сам се. Много. Будала.

19. Израсле ми неке чибуљице на бутинама од јефтиних кинеских гаћа... Сутра на плажи нећу моћи да носим Спидо купаће... Кад мало боље размислим, не поседујем исте тако да небитно.