U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Која је?
никад нисам био овако сјебан.
plus jedan, duče.. plus jedan.
Duče, je l' i tebi neka slomila srce?
Нисам ја, да се зна.
mrzim ovu temu iz dubine duse.
jel to spada u jadanje?
Ubro sam samo 37/60 bodova na prijemnom. A spremo se ko konj. Sitne greške jebene..
Je l' ti dovoljno to da upišeš?
Ma nemaš frke, sve zavisi koji si faks i koliko si imao iz srednje. 37 je milina.
Videćemo sedmog, tad je rang lista. Ja se nadam da jeste.. Ukupno 69 bodova. A očekivo sam bar 45 na prijemnom.
Koji fakultet?
A koji faks? Biće valjda dovoljno...
FTN. 373 kandidata na mom smeru. Da im jebem ja milosnu, sjatili se ko muve na govno.
Kolega, opusti se i uživaj, primljen si. ;)
Kolko je to pouzdana informacija, kolega?
Ma nisu se brucoši toliko opametili da se toliko digne kriterijum za prijemni u odnosu na ranije godine.
A jebiga, neam ni 70 celih, pa mi malo frka..
Studenti se dijele na dvije grupe, na paćenike što ćute i na jebene štrebere što kukaju.
Neam baš puno izbora izgleda, a?
Imam do jaja sliku za poster a nisam neki posterdžija(nisu mi ni definicije ništa posebno doduše ololo) i već par dana lupam glavu za dobar komentar.