Moram nekom da se izjadam :((

1. Попиј млако млеко да те протера.

2. YeahBatch
    Tesko mi je...

Podigni nesto tesko, televizor recimo,pa ga spusti i bice ti lakse.

3. Stravično mi se suše usta, a ne smem da proverim šećer!

4. Uletela mi mušica u sobu i nikako ne mogu da je izbacim. Ne da mi da odremam malo. :(

5. Јао човече, да видиш мени синоћ, целу ноћ нисам спавао због неке муве, није она слетела на мене него ми све око ушију лети... А онда сам се покрио преко главе.

6. Crkla je. Ubila sam je Blicom. Odoh na miru da odremam.

7. Premoren: mozak radi na 20%, čujem eho u glavi, sve se oko mene sporo kreće, boje izgledaju drugačije. Ako bog da, sad bi trebalo da bude i dugo čekani godišnji odmor. Nije mi potrebno more, imam mnogo skromnije zahteve: samo krevet, da me ne bombarduju mejlovima za posao, da krkam ćevape i da gledam u jednu tačku.

8. Да ниси теглио неке џакове?
    Пошто ја јесам и слично се осећам.

9. Lukse, odmori, pusti posao, neće nigde pobeći...

Duče, čoveče, ti kad dođeš na forum, moraš na svakoj temi da postuješ :)

10. Duče, da sam bogdom teglio džakove. ;-) Zadnjih mesec i po tučem po 60 sati sedmično (rad vikendom full inclusive), imam neke rokove za projekat na kome radim, a pipkav posao u kurac krasni pošto se radi sa nekom delikatnom (čitaj: do kurca skupom i osetljivom) opremom.

11. Da, i to veoma iritantno, u fazonu "aj da napišem bilo šta". Triput mjeri, jednom sijeci! :D

12. Duče, čoveče, ti kad dođeš na forum, moraš na svakoj temi da postuješ :)

Па кад је достадно, шта ћу, а не могу да спавам, не да ми се, тачније ако заспем нећу моћи увече да се проведем јер ћу бити сморен.

13. mindže jedu zelene trave i lekovite trave zato je mnogo prirodna i zelena ljubav. mindža..zelena

14. hehe kako to radiš nerazumem šta?

15. Ubola me pcela u saku

16. Mozes li da drkas sad?

17. Mogu sva sreca, al ironije bio mi wallpaper sa nekom pcelom na mobu. Ima tu nesto..

18. Bem ti paukove da ti bem. Premroh od straha. Aj da su oni kućni, mali i mili a ne ova čudovišta koja kite ulazna vrata moje kuće. Ruke mi se tresu.

19. Sutra mi ispit a jos ni trecinu nisam naucio. Nemam volje... Ne znam da li cu uspeti.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.