Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
opusti se. doći će dan kada ćeš se sjećati ove brige i smijati se.
Paninaro, ti si bas dobrocudan cova. :)
Sad cu bas da zgruvam to... Polozicu vala!
Hvala ti.
http://i678.photobucket.com/albums/vv145/pato_arg/Gaureostriatareal2.jpg
'Oćeš jednog ovakvog?
Sad cu bas da zgruvam to... Polozicu vala!
Hvala ti.
ja to iz iskustva, bio sam veliki tremaroš :)
Rale, oš da se drogiraš večeras? lolo
dželimire,ne hrani pauka noktima,pojede ti sve!
Necu Dzelo. Ispit sutra. Jedino XTC ako imas da nabijem koncentraciju, ololo.
E moram da ucim, padam u dilirijum... Prekidi stvarnosti.
Ne trpim majndfakove ni dva posto. Oću da se ižedem.
Пи је, како сам се изнервирао на фудбалу! Пи, све ти јебем, никад гори, имао дебилну екипу скроз... Поједох се жив.
Нисам прао косу од уторка, оног скоро пре две недеље и нисам се обријао дуго( ако се може тако назвати моја мала брадица са зулуфима), из простог разлога, мрзи ме. Још ми је коса порасла, пада ми већ преко ушију онако мало. Питање је:
Да ли се ошишати на кратко ( маказама горе и 2 са стране) или пустити косу? Ја бих се пре ошишао али некако, коса је привилегија. . .
Сине, да ниси ожалошћен?
Не, бежи од тога. Не знам, баш ме мрзи, па?
Немој да се бријеш а ни да се шишаш. Немој ни косу прати, шта те брига, воле девојке то.
Ма заболе ме, ионако сам попушио од 3 рибе за месец дана. А та једна се враћа тек у августу из америке тако да, боли ме курац, а и нећу да се бријем ни шишам. Још ми није равна него уфрћкана али не много. Слепила ми се до јаја, хахаха.
Боли те курац, наватај американку па иди тамо.
Тако сам ја са 22, наватао рускињу и живео код њених у Москви 3 месеца, док ме није шутнула, тачније док није сконтала да је искоришћавам, веруј ми...
Ма срање је та, раније била добра, сад се и угојила. Не свиђа ми се, него дај шта даш. Пуштам косу и пробаћу да је не оперем још који дан.
ЕДИТ: Е ово је била раније моја тема. Који трансфер, али јебига, заљубљени човек је и луд човек.
Који ти је брате, ова моја из Русије имала вештачко стопало па шта, неш јебат у ноге, уосталом идеш тамо да би успео у животу, јебе ти се...
Камо среће да ја идем, она већ запалила, тј, она је отишла, ја ни не треба да идем тамо. као требало је да се видимо и испали ме, и ја се изнервирам. Још је она хтела да се видимо, не капирам. Али ово је већ офтопик. Тако да матори, урадићу како кажеш, нећу се шишам. Иначе како ти дуче, те прошао ламент од месецке?
Није га ни било..
Брате, може ли та да ти среди Грин кард?