Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Uporan ovaj Slavko. :D Ma malo sprdnje nije na izmet. :) Ako si joj dala fiksni, malo teže ćeš da je se rešiš, ako je mob, laganeza, samo preusmeri poziv na nekoga ko je apsolutno netolerantan prema tim smaračima i ćao poz, da ne menjaš broj zbog idiota. Kasnije samo vratiš. :)
Ahahahah, nisam imala prilike da se razmenim mišljenja sa njim. Ne visim ovde tako često.
Izgleda da sam osuđena na ovu ribu. Ili da menjam broj telefona.
Како тако не занте да се снађете. Преусмјери позиве од њеног броја на неки који лупиш. Ако је непознат број крени са мушким гласом ако је она погријешила је, ако је неко познат иди у крац прехлађена сам и тако :)
A šta sam ja rek'o, Devetare? Čitaj bre malo i ne kradi tuđe ideje. :D Samo je moj predlog još konstruktivniji jer ako ide na random broj može se naći isto tako neka ljubazna osoba pa će i njoj da napravi problem. Nego preusmeri na nekog lika/likušu koji je najblaže rečeno temperamentan i dovidženja. :) Može da mu/joj kaže i ne mora, zavisi koliko dobro zna istog/u.
Брате а шта ако зове са фиксног ? или са братовог моба ?
Пола је копија, али пола није. Дрма ме температура не замјерај :)
Cokuliću, pij čaj i ne zanovetaj :P
Пијем пола литре врела чаја. Шта мислиш колико ми треба ? :)
Ma šta ne zameraj, nemoj sad da se izvlačiš tu. :) Čuj, ne zameraj... Jebote, nisi mi ukr'o 100 jura. :D Ha! Smislijo još konstruktivniji plan! Pusti likušu da je smara tako nekoliko dana, MORAĆE NEKAD DA JOJ ODE KREDIT U KURAC ILI AKO ZOVE S FIKSNOG DA JOJ CRKNE BATERIJA! Jeeeeeeaaaaaa!
http://www.youtube.com/watch?v=mR3jnW2kcUs
Ја сам из културне породице, ако погријешим исправим грешку :Р
Ne znam ja, pij što više :)
Hvala na savetima, izgleda će pasti jebanje keve, pošto malo pucam sa živcima!
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/335293/Hotlajn-za-psovanje-otvoren-u-Nemackoj Evo ga plan B. :)
Kako se ljudi svega sete!
Razbili su mi nos na treningu, dušmani....
Ko to?
Nindže, uletili nam na trening i BUM! mene u nos.
Polomiula sam prst na desnom stopalu. Taman je prošlo, povredila sam taban leve noge. Danas sam sa štaka prešla na štap.
ovoliko peha odavno nisam cuo.
U jee... Ti k'o da si igrala protiv FK Kasapin.
YeahBatch, prst sam polomila na plaškom fudbalu. Neiskusna i bosa.