Moram nekom da se izjadam :((

1. Nindže, uletili nam na trening i BUM! mene u nos.

Šta god da treniraš, prebaci se na nešto drugo!

2. ispali smo sa nekog turnira, za koji sam bio ubeđen da ćemo osvojit' :( fudbal je u pitanju

3. Slomili su mi dusu. Bilo je u najavi, sve je govorilo da cu se razbiti kao staklo... Ali, jbg. Naivna sam do kraja. Trebalo je da me slome. Trebalo je kad ja uvek verujem...

4. Slomili su mi dusu. Bilo je u najavi, sve je govorilo da cu se razbiti kao staklo... Ali, jbg. Naivna sam do kraja. Trebalo je da me slome. Trebalo je kad ja uvek verujem...

Džindžer.

5. Slomili su mi dusu. Bilo je u najavi, sve je govorilo da cu se razbiti kao staklo... Ali, jbg. Naivna sam do kraja. Trebalo je da me slome. Trebalo je kad ja uvek verujem...

Што се пре навикнеш, лакше ће ти бити у животу. То ти је ко имунитет, мораш да се челичиш.

6. YeahBatch

Boli me kurac.

+1, али стварно ололо.

7. То се решава јебањем, блудиша најбоље ради под притиском.

8. enemyofthefreeworld

То се решава јебањем, блудиша најбоље ради под притиском.

Или операцијом бруха ололололо

9. glava od kukanja, kurac od drkanja ?

10. Nisam drko nekoliko dana.

11. došo sinoć pjan iz grada, pa posle pola sata vodio babu u hitnu oko pola 4, tela dumre. došo kući u pola 9 ujutru tek.
    au, kako ludilo u hitnoj, pijane devojčice na ispiranju kolko oš!

12. Ako te boli figurativno, na putu si nirvane.. :P Enemy, dobar sam ja teoreticar, al' me praktican rad zajebe! :) Stvoriti imunitet oguglavanjem, da, da, probacu. Do sad je bilo pogresno - vidim ja da tu nista ne stima. Hvala. :)

13. fala bogu nije, a ja upozno nove cure tamo,sve domaćice do koske:)

14. Jeee, baba mu umire, a on startuje unutrašnje ispiračice! Kakav si ti baja, Manijače :)

15. Jebiga, sreća u nesreći, čovjek oportunista, divim se takvim ljudima! BRAVO!

16. hah Gogo, eto, zamenio sam babine pilule za visok pritisak s onim za srce, čisto da skoknem malo do hitne, znam na šta mogu naići tamo:)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.