Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ако ти је толика штета на мотору, ћути и буди срећан што си жив, јбт. Паре ионако дођу и прођу.
dobro si prošo, ćuti tu.
Neka korist i od Džudoa, koji sam trenirao, tako da sam samo malo zderao laktove.
Kako je moglo biti, mogu samo reći da je današnji dan u Banjaluci baš lep.
Svi me nerviraju...
Opusti se.
На правом си месту! Овде је фестивал нервирања!
Moje dete neće da piški u nošu, samo viče DAJ PELENU i usput zapišava ceo stan, a nađe vremena i da se cela polije vodom, onako, iz fazona, a na to morž od mog muža nehajno, dok menja kanale, kaže: presvuci je. AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
+1
Izudaraj muža upišanom pelenom.
Kod mene, ne pomaže. Mož' dete i da mu se posere na glavu ... Opuštencija.
http://www.youtube.com/watch?v=tTO4jJzZkY4 ЕВО ТИ ДА СЕ ОПУСТИШ
TO DEVETARE, KRISTIJANE MAĐIO! Nano, isključi mu TV. Veruj mi, delue.
i nateraj ga da obriše prašinu sa ormara
Nepovređen ustao i dogurao motor do garaže...
Ukupna šteta oko 500 jevreja!
Ортак се један дан хвалио како вози без дозволе и кациге. Пар дана касније на око 50 метара од куће обилазио ауто с десне стране, а није видео да је лик дао десни мигавац. Закачио га ауто, он пао, мотор преко њега, и склонио мотор са себе, а десном ухватио за ауспух. Месец дана је носио завој, к'о боксерска рукавица. Штета приближно иста.
E, jbg, imamo 2.
A, ako se on doseti pa mi isključi komp? To je problem.
Ma hoće sve drugo, ali bih ga ja, malo više angažovala oko dece.
Odnesen mi komp na popravku, telefon mi je počeo ispuštati čudne pijuke, na TVeu nema ništa...! Al' nema veze slušam dobru pesmu pa je sve bolje;)
цркла ми је мачка и осташе за њом два мачета сирочићи који су дивљи и не могу да их припитомим
УБИЋУ И СЕБЕ И ЊИХ
minvajl u stanu mylyce
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201208/16637/1233009521_e3e5a44.gif
Muli, ništa ne brini. Dopremi ih ovamo, evo ova moja mačka doji četvoro.
ма ждеру већ свиње мале, данас су јели кувано бело месо, ћапају ко штакори. него су преплашени, а друга моја мачка, сестра од ове упокојене режи и сикће на њих, не да им ни да прогвире