Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
да навуко сам се на серију :Д
Серија јебе.
http://www.youtube.com/watch?v=D3L9ahckQ0w
Danas na sve one kazne od letos pljunuh i 500 dinara da me ne dize pauk.
uhvatila me neka melanholija jbt, ne znam šta mi je
Valdemarijuse ukoliko počneš konstantno da vredjaš sve sa kojima dolaziš u neposredan kontakt a sa kojima imaš potrebu da ostvariš verbalnu komunikaciju, siguran sam da će utisak dvosmislenosti izostati :)
Nisam hteo da vređam, nije bilo o vređanju.
4800 постова, ех :(
Jbt, tužna sam samo tako. Mislim, baš mi gadno.
Ja sam odslušala završnu reč Dr Vojislava Šešelja ovog vikenda, i prijalo je. Malo sam bila mamurna, možda zato. Nije isto to kao tuga, ali Vojvoda motiviše bez obzira kakvo je raspoloženje. Zamisli tek kako je njemu, pokušali su i da ga ubiju... A on, sam protiv svih!
Stvarno su nesposobni ti haški papci. Prvo ne mogu da osude zločince i pored svih dokaza i svedoka, drugo ne mogu da ubiju ni jednog debelog, beskorisnog truta koji crkava u četiri zida.
Vald ne nadovezujem se na postove, no savetujem da počneš da vredjaš. Kada nekoga pošalješ u pizdu materinu, uglavnom te shvati vrlo ozbiljno ;)
Pa ne mogu da vređam ljude od kojih nešto očekujem, tražeći to što očekujem :)
Ahahahahahahah, ovo treba da ide u antologije!!!
Дошао пијан у школу и сад више не смијем да пијем. Од сада па надаље. Из музичког треба да одговарам погађање композиција, па тако до петка морам да слушам та говна умјесто Јашара и брата му, сунце га гријало. Не јебем.
Кад смо већ код музичких изјадавања... Синоћ сам денсово гангам стајл у клубу. Јебени алкохол, нећу више да пијем! Амин.
Aaaaa, meni pričaš, a ja sa oba operisana meniskusa uvek izgubim kontrolu, šta li, ponese me ritam li, alkohol li, i posle ne mogu da hodam tri dana...
Не знам да причам са цурама док се не напијем.
Што би рекао један мој професор: "Самоконтрола, само самоконтрола"!
Ал' курац...
Размисли о томе о чему причаш са њима кад се напијеш...
Prestani da pričaš i počni da siluješ. Uštedećeš na alkoholu, više ćeš jebati a i nećeš lupati gluposti.
Не знам. Углавном причам неке глупости и мало сам нападан (као особина, не као глагол), што већина воли... Кацам тријезан, мање причам.
Добра идеја. Малициозно, али прогресивно.
Само да због те предложене прогресивности не завршим као евнух који гули доживотну у/на Падинској скели.