U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jebiga u mom selu gudra je sleng za travu
Jebiga u mom selu gudra je sleng za travu
Znaš da je ovo za fejspalm, ako ne troluješ naravno:)
znam pajdomana koji bije ljude po ulici za pare,prodaje stvari iz gajbe,krade itd da bi imao za pajdo,ali ovo...ovo je i za njih previse bas
Немој да ти буде ништа чудно. Наркоманија је ужас. Кад наркомана ухвати криза, то је језиво. Ја сам чуо доста прича да људи продају ствари из својих кућа да би деци или себи обезбедили дрогу. А после људима није ваљала Црна Река. Па боље да дете пошаљеш тамо него да гледаш какве све ужасе може да ти приреди.
Мени у свему овоме није јасно нешто. Како то да брат од овога није чуо ништа у сред бела дана и да је спавао толико чврстим сном? Једино ако се није накљукао седативима. И како је могуће да нико до комшија није чуо запомагање? Не знам више шта да мислим. Чега сам се све нагледао у животу, више сам и огуглао на свакојаке ужасе.
Ne streljaju Kinezi džaba sve narkomane i dilere na trgu.
Nema goreg od droge. Narkoman ne poznaje ni majku ni oca, ni druga ni brata, samo mu je droga na pameti i učiniće sve samo da dođe do novog šota.
Zlo.
Sve mi se cini da cu prenociti u nekoj stanici, posto mi fali jos samo malo da izadjem i razbijem auto degeneriku kome vec 1 i 41 minut alarm neprestano kresti! Sve ti jebem!!!!!
Stvarno nije fer da mi u Slagalici, u onim spojnicama, budu sve neki izumitelji kojekakvih gluposti, kako da znam ko je izumeo jo-jo ili pneumatske gume, mnogo se nerviram sad!
Moje koleno se čudno ponaša...
jel škripi?
ako škripi probaj vazelinom :)
Vodi ga kod psihologa.
Ahahha, vi ste ludaci :D
napravila zajeb na poslu. sad treba da ga rešavam, a sve u nadi da šefica neće otkriti pre nego što rešim..
ako si joj bila sa čovekom, najbala si. To s ne da rešiti.... :)
joj, daleko od toga:)) baš si surov:)) ma, pogrešno zakazala nešto i sad će da dođu dva pacijenta u isto vreme, pa da stignem iza njenih leđa da pozovem jedne i odložim ih za kasnije:)))
aha, znači radoš u nekoj privatnoj klinici. Ma opušteno, ovom jednom reci da ima neku jebenu bolest, pošalješ ga na dodatna ispitivanja dok ovaj ne završi, i taman se uklope vremenski, a još im više love izvučete...
ahahaha..najgore je što mi se već jednom desilo i ja ispravim na vreme i onda posle pacijenti kažu šefici da nije nikakav problem što smo ih premeštali, a ona nema predstavu o čemu pričaju. al dobro, ok je žena ne ljuti se, nego meni bude glupo..
nije privatna klinika nego dom zdravlja, tako da je sve besplatno:)
a onda neka pomru ko ih jebe, i onako neće tužiti tebe, već će se okomiti na majčicu Srbiju :))
ili se napravi luda pa kada dođu obojica, ti prozovi jednog i reci prednost imaju smrtni slučajevi :)
ahahahah al si surov! pazi, to kada bih nekako snimila, taj izraz lica..
pa ga okačio na neki sajt :)
ae sredi to, odoh da jedem po slavama :))
Мислио сам да се изјадам али немам потребу. Знате, она ликуша је у питању. Сморио сам се живе ал да вам кажем.
Ја нисам у депресији, боли ме курац што је нисам смувао, него ми је овако исто добро, девојка је мени најлепша коју сам срео, задовољан сам и да је посматрам некад, тако да је депресија за педере. Значи, људи, све што сам раније смарао на овој теми о њој, заборавите, то су све неке тинејџерске свињарије и пичканлук, сад је све у реду, и даље се ложим на њу али мање, ипак, она је лепа девојка и задовољан сам зато што сам је уопште гледам у школи. Хвала људи