Moram nekom da se izjadam :((

1. Moram da se požalim da sam upravo povratiJo u sebi , izbljuvak mi došao do krgljana , tu sam ga zadržao i vratio ga nazad. Fuck Yeah !

EDIT

Ukus se zadržao !

2. cornelije

...сад је све у реду, и даље се ложим на њу али мање, ипак, она је лепа девојка и задовољан сам зато што сам је уопште гледам у школи...

Ипак си издркао?

3. Па оно знаш, издркао нисам, а једноставно, лепо ми је да је само гледам, ал смуваћу је знам, питање је времена, нешто се она врзма око мене.

4. Ti dok to smuvaš skontaćete da si ti njen vanbračni otac, pašenog i zaova u isto vrijeme a ona će postati bogata i progledaće.

Boktemazo, španska serija. Ne zbog slučaja, jebiga al' zbog trajanja.

5. ahhahahhaahhahhahahahahahhahahahaha koji vrh od naslova!

6. Скочимише, добра идеја, пишем неку причицу на ту тему, а Џафтаро, Илија ти савршено лежи на аватару :)

7. Џафтара
    ahhahahhaahhahhahahahahahhahahahaha koji vrh od naslova!

А замисли само овакве наслове:

Морам неком да сисе изјахам

Или:

Морам неком да сисе изблајвам

8. Џафтаро, Илија ти савршено лежи на аватару :)

А? Хвала. :)

Јединствени, овај наслов је понајбољши. Откинула сам се од смеха.

9. Џафтара
    Јединствени, овај наслов је понајбољши. Откинула сам се од смеха.

Вала и јесте убедljиво понајбољšи. :)))))))))

10. Boli me stomak, proždrnula sam više od 5 parčića gibanice, domaće... Ja pravila :D Hoću dumrem sad. Taman da nadoknadim onih 800 potrošenih kalorija sa 1800 unetih :D

11. Kisela voda, neka jako gazirana, će sve to da provari... .-)

12. Јединствени, овај наслов је понајбољши. Откинула сам се од смеха.

Hvala, hvala... :-)

13. Лавандо, колико год те жалио што те боли стомак, пост ти је патишпањ. Типа - ЈА ПЕЧЕМ ГИБАНИЦУ! олололо

14. Ja to da se pohvalim da znam da pravim gibanicu, kako si me provalio :D

A kisela je tu Kurde ;)

15. ИМАМ радну суБоту сутра, лејм!

16. Jebo vas više taj patišpanj, to je toliko glup izraz da je to nevjerovatno. Vukajlijin forum je postao - HAAAA, TROLUJEŠ/TROLDŽIJA/TROLER i HAAAAA, BAŠ TI JE POST/DEFKA/REČENICA PATIŠPANJ! Ovo je gore od onog NA KURCU TE NOSAM. Apsolutno.

17. nisam skoro jeo bolju tortu, žao mi što ne mogu hasati tako nešto svakodnevno...

18. Meni je i dalje ubedljivo najjači naslov Malomozni provodi i ostali BIČARI IZ TITSOVA! :D Koliko sam izvrišt'o na taj naslov, jebem ti lebac krvavi! Mada, i ovaj mi se dža... :)

19. nisam skoro jeo bolju tortu, žao mi što ne mogu hasati tako nešto svakodnevno

Upravo sam došla da se žalim da mi se jede nešto slatko, ali me mtzi da idem do prodavnice :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.