ma ja bio kod ortaka iz srednje, ide dečko u Teleoptik valjda, a i slava mu, pa da se vidimo konačno. A torta, ma mislim da mu je sestra pravila, ženio bih je :)
Ијој, какву сам упалу мишића јуче добио. Ама сваки део тела ме је болео. И ноге, и леђа, и врат, и руке, и рамена, и груди, и стомак... Као да сам вукао авион... Тако ми и треба кад хоћу да живим спорЦким животом и да тренирам свакодневно, нисам професионални спортиста...
СПрође ми мало та упала, кад данас - главобоља. Ух, како мрзим хладно време. Лакше ми је на 40 степени, него кад је око или испод хуле.
Lavanda
Ja to da se pohvalim da znam da pravim gibanicu
Чим ти знаш да правиш гибаницу можеш да се удајеш. Хехехехе! (смех а ла Бојси из ''Мућки'')
Skočimiš
Jebo vas više taj patišpanj
Испечени патишпањ пресећи на три дела водоравно, да би се добиле три коре, а претходно му обрезати ивице да би се добио правилан облик, а затим их филовати. Филом премазати и горњу кору, и истим филом премазати торту у са стране. Све прелити глазуром од чоколаде.
Остатак патишпања измрвити, додати мало рума и млека, растопљене чоколаде и од добије не масе правити куглице. Куглице уваљати у чоколадне мрвице и стављати их у папирне корпице. Куглице се могу служити уз кафу или чај.
Не знам зашто сам ово написао. Свеједно, не шкоди. А чим не шкоди значи да користи.
ma ja bio kod ortaka iz srednje, ide dečko u Teleoptik valjda, a i slava mu, pa da se vidimo konačno. A torta, ma mislim da mu je sestra pravila, ženio bih je :)
Valjda slavi slavu, pobogu, nije umro da mu je slava... xD
pa to sam i mislio, samo sam se krivo odrazio :D
http://www.ckm.rs/internet/cica-dana/ja-sam-sva-vlazna/attachment/img47a6bec17b423/
kако бих кочијао ову!
Ијој, какву сам упалу мишића јуче добио. Ама сваки део тела ме је болео. И ноге, и леђа, и врат, и руке, и рамена, и груди, и стомак... Као да сам вукао авион... Тако ми и треба кад хоћу да живим спорЦким животом и да тренирам свакодневно, нисам професионални спортиста...
СПрође ми мало та упала, кад данас - главобоља. Ух, како мрзим хладно време. Лакше ми је на 40 степени, него кад је око или испод хуле.
Ja to da se pohvalim da znam da pravim gibanicu
Чим ти знаш да правиш гибаницу можеш да се удајеш. Хехехехе! (смех а ла Бојси из ''Мућки'')
Jebo vas više taj patišpanj
Испечени патишпањ пресећи на три дела водоравно, да би се добиле три коре, а претходно му обрезати ивице да би се добио правилан облик, а затим их филовати. Филом премазати и горњу кору, и истим филом премазати торту у са стране. Све прелити глазуром од чоколаде.
Остатак патишпања измрвити, додати мало рума и млека, растопљене чоколаде и од добије не масе правити куглице. Куглице уваљати у чоколадне мрвице и стављати их у папирне корпице. Куглице се могу служити уз кафу или чај.
Не знам зашто сам ово написао. Свеједно, не шкоди. А чим не шкоди значи да користи.
sama reč kočijati, jel to stranog porekla?
Ако вам је смешно играње модова са називима тема, мислим ....
Aj šer jor pejn jang džedaj!
Doduše, ne u potpunosti jer nisam prepodnevna smena.
Посло сам једној анонимној чланици са изазовном профилном сликом поруку где сам јој похвалио дупенце, али ми није одговорила :(((( осећам се као ова маца http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201108/214685/on-mene-ne-voli.jpg?1313093702
Da nije dikica?
јесте :((( ех......
шта милсите јел има један паметан и учтив младић попут мене шансе код ње?
Jes opasna konkurencija,jer je spazio i murninjo, ali ima nade za tebe.
Meni se čini da ona ne voli pametne i učtive. lolo
Meni baš deluje kao curičak koji se pali na književnost.
Pa možda ja grešim, ne zna se. lolo
јебеш књижевност, нисам ја Корнелије :))
ја би да је спавам. Али не знам како да је питам, никад пре ово нисам радио. :((
Месецка, ти ми реци:
јел би пре дала типу који те пита ''да те јебе'' или ''да води љубав с тобом'' ?
шта је милозвучније, или шта више обећава?
помагајте...
Au, i ti si na mukama velikim. :P
шта је милозвучније, или шта више обећава?
Milozvučnije ovo drugo, ne obećava ništa od ovoga. lolo
Valjda je pitaš
I onda ne može da ti odgovori sa
Mislim, teoretski može, al' mnogo glupo zvuči.
Ti znaš. :P lolo