ma radim u firmi porodičnoj, tj maloprodaji, okružena sam svinjskim papcima i mesima svakakvim, slaninama i tako na tu temu.... ahhahahhha u da i naučila sam baratati fiksalnom kasom.... al sve u svemu bilo mi je zanimljivi 3 i po minute i sad umirem od dosade :DDDD
па како онда???????????
a, a, a како било да јој напишем песму у којој би изразио своја искрена осећања? а? девојке то воле, јел?
нешто као:
кад на вуки спазио сам тебе
одма сам си реко
ово мора да се јебе
шта мислите?
Ma totalno si romantičan. Ako je na ovo ne kupiš, nećeš ni na šta. lolo
Produži to malo, i biće do jaja.
A mesečka, ja nikad nisam tolko direktan, a i dovoljno sam seksi da mene devojke pitaju
Da li? :P lolo
Svakako da jesam.
Da nije tako, ne bih ja savetovao ovog ovde nejebača...
Sve je moguće. :P
Dobro, serem.
Neka ovo bude moj jad:
Mali sam, ćorav, dlakav(doduše na to sam ponosan, al' đevojke ne vole),smrdim, imam kriv kurac i ne jebem.
E, ovaj opis mnogo više liči na Vukajlijaša. lolo
ајд Хујо баци неку риму, гарант чуваш нешто за спец. прилике лоло
стао ми мозак!!
Pa pazi, iam INSERT IME HIJR kralju, imaš dupe za medalju!
Al' ček dva minuta, nešto bolje ću da sklepam.
Kad ja videh tvoju vrlu guzu,
pomislih, pronašao sam svoju muzu.
Rekoh, dok te ne budem spavao, neću spavati,
Napet sad je moj mališan glavati.
hahaha do jaja. E ae joj saljemo ove gluposti, aahahaha
Žemo, al' mrzi me sad, saću da ležem. Za sutra da si smislio neke stihove, pa ko prvi smuva Dikicu ima pivo od drugog.
DIKICE PREPICXKO BICESX MOYA!
Aonior napisao defku o meni a zli moderator je izbrisao bu hu hu
Danas prvi put radim u svom životu i bezveze mi je totalno :DDDD
Micaaaa, pa šta radiš?
Кад почињеш да радиш ?
Danas prvi put radim u svom životu i bezveze mi je totalno :DDDD
Navikni se...biće ti tako bezveze sve do starosti. :-(
ma radim u firmi porodičnoj, tj maloprodaji, okružena sam svinjskim papcima i mesima svakakvim, slaninama i tako na tu temu.... ahhahahhha u da i naučila sam baratati fiksalnom kasom.... al sve u svemu bilo mi je zanimljivi 3 i po minute i sad umirem od dosade :DDDD
Pa to ti kažem...ja sam promenio u životu šurnjaest poslova i najzanimljivije mi je bilo na jednom gde je sve bilo kul čak 7 dana...
Sad radim nešto što me samo ne nervira, godinama, i veoma sam srećan. Hoću reći, leg'o sam na rudu... :-)