Moram nekom da se izjadam :((

1. ma ja sam ovde samo sad dok se odmaram od faksa, vraćam se ja knjizi svojoj uskoro, ipak je najljepše učiti :D

2. Uči, Klipso, kad ne'š da kopaš!

3. ipak je najljepše učiti :D

...Ja bih na tvom mestu promenio terapiju. Ne pij više te tablete, vidiš li kakve nebuloze pričaš?! ;-D

4. haahhaaahah Kurd, pa zanimljivija mi je knjiga od ovoga materem :DDD

5. menijesamodosadno
    јебеш књижевност, нисам ја Корнелије :))

Значи видим помињете ме :) али ја сам непоправљив, почећу да пишем неке песме.

6. Sinoć nisam bila ispoštovana od strane kafansko-pečenjarskog pevača.

7. Корнелије, Хујо и ја смо већ почели, џоин тугедр вид д бенд
    http://youtu.be/_HDMCCLlGl4

8. Neko u komšiluku otvorio skeptaru, krv ti jebem!

9. Bubam ja nju, bubam, a kita mala.

10. U jebenoj Sahari je pao jebeni snijeg i lomi jebene palme a u ovoj mojoj jebenoj nosorogojebini podno jebene planinčuge nema jebenog snijega. Tačnije, pao je sinoć i otopio se instantno jutros.

ZASXTO SI DECXKO SNIJEZXE??? Zašto nemaš milosti?

11. Buraz nepušač mi uzeo poslednju kutiju cigara, a ja do večeras (21h) nemam prebijene...

12. Buraz nepušač mi uzeo poslednju kutiju cigara, a ja do večeras (21h) nemam prebijene...

Шамарај то.

13. Govedo pijano došlo malopre bez ijedne cigare, meni pare na račun nisu legle večeras, a da uzmem od buraza love najbliži dragstor 2 km...kriziram najstrašnije...sigurno mi se jedno 5 godina nije ovo dogodilo...u 3 pm

14. Buraz nepušač mi uzeo poslednju kutiju cigara, a ja do večeras (21h) nemam prebijene...

O, ja ovo stalno radim:)

Nikako da se navučem na cigarete (a nije da nisam pokušavala, pušila sam i po tri pakle dnevno i kurac). Ali zato uvek žicam cigarete, gušt mi da purnjam dok su tudje.

15. Погледо сам најбољих можда 100 постера у претходних 4 дана.

16. O, ja ovo stalno radim:)

sram te bilo...znas kolika je to patnja :)

17. :)

sacam ti vidjela link na profilu, čini mi se da te možda znam.

18. Ali zato uvek žicam cigarete, gušt mi da purnjam dok su tudje.

Uh, kako bih vas gađao blokovima sa neke zgrade!

19. NEKO MI JE KUSAO SLADOLED.
    FILIPE, SUNCE LI TI TVOJE!!!
    KO MI DIRA SLADOLED JE KAO KAD BI MI DIRAO INTIMNE REGIJE. TO SE NE PIPA!!!!!
    AAAAAAAAA PRAVDA ZA SLADOLED!!!!
    :((
    eto.

20. sacam ti vidjela link na profilu, čini mi se da te možda znam

Javi se pa da utvrdimo :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.